• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

HAVELSAN Genel Müdürü gözaltında

HAVELSAN Genel Müdürü gözaltında
Savunma sanayi alanında faaliyet gösteren HAVELSAN Genel Müdürü Faruk Yarman gözaltında.

HAVELSAN Genel Müdürü gözaltında!..

Savunma sanayi alanında faaliyet gösteren HAVELSAN Genel Müdürü Faruk Yarman gözaltında.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağlı olarak savunma sanayi alanında faaliyet gösteren HAVELSAN'ın Genel Müdürü Ömer Faruk Yarman'ın, Ankara'da gözaltına alındığı belirtildi. HAVELSAN yetkilileri, Yarman'ın, savcılık talimatıyla Ankara polisi tarafından gözaltına alındığını, ancak neden gözaltına alındığı yönünde bir bilgiye sahip olmadıklarını aktardılar.

İki hafta önce çıkan haberlerde emekli askerlerin ve asker yakınlarının ASELSAN ve HAVELSAN'da torpille işe yerleştirildiği ileri sürülmüştü. Genelkurmay eski Başkanı Işık Koşaner'in gelinin HAVELSAN'da geçrililiği 3 yıl olan KPDS'den 5 yıl önce aldığı puanla işe alındığı belgeyle duyurulmuştu. HAVELSAN Genel Müdürü'nün hazırladığı belge:

2010 tarihli belgede HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Faruk A. Yarman, Berrin Koşaner’in kurumda işe başlatılması için şöyle talimat veriyor: Şirketimize iş başvurusunda bulunan Sn. Berin Koşaner Personel Seçme Esasları Prosedürü kapsamında önkoşul olarak KPDS sınavına 2005 yılında girmiş ve yeterli puanı almıştır. (KPDS 80) Her ne kadar bu sınavların 3 yıl geçerliliği bulunsa da, ilgili adayın işe yerleştirilebilmesi için işe alım prosedürünün devam etmesi ve Personel Değerlendirme Kurulu’ndan da geçer not alması durumunda istihdam edilmesi hususunda gereğini rica ederim…

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim