• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

HAVI'nin İş Geliştirme Direktörü Tolga Ertam oldu

HAVI'nin İş Geliştirme Direktörü Tolga Ertam oldu
1974 yılında ABD’de kurulan HAVI Group’un şirketi olarak 20 yılı aşkın süredir Tükiye’deki gıda lojistiğinin liderliğini sürdüren HAVI Logistics, Türkiye İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Tolga Ertam’ı atadı.

HAVI Logistics Türkiye İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Tolga Ertam’ı atadı…

1974 yılında ABD’de kurulan HAVI Group’un şirketi olarak 20 yılı aşkın süredir Tükiye’deki gıda lojistiğinin liderliğini sürdüren HAVI Logistics, Türkiye İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Tolga Ertam’ı atadı.

Ağustos 2011, İstanbul; 1974 yılında ABD’de kurulan HAVI Group’un şirketi olarak 20 yılı aşkın süredir Tükiye’deki gıda lojistiğinin liderliğini sürdüren HAVI Logistics, Türkiye İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Tolga Ertam’ı atadı.

Ortaokul ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Tolga Ertam, O.D.T.Ü. Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Cornell University’de yakın zaman önce Finans Yönetimi üzerine eğitimini tamamladı.

İş hayatına 1994 yılında Arçelik A.Ş. organizasyonunda Üretim Mühendisliği Departmanı’nda başlayan ve 1997 yılında DHL Express Operasyon Departmanı bünyesine katılan Ertam, departmanın farklı bölümlerinde değişik kademelerde sorumluluklar aldıktan sonra, 2005 yılı başında Türkiye’de operasyonlarına başlayan DHL Supply Chain şirketinde Tedarik Zinciri Projeleri’nden sorumlu olarak görev yaptı. 2008 yılından itibaren, Best Buy Tüketici Elektroniği perakende zincirinin Türkiye operasyonları bünyesinde Tedarik Zinciri Direktörlüğü görevini üstlenen, evli ve iki çocuk babası olan Tolga Ertam, HAVI Logistics Türkiye İş Geliştirme Direktörlüğü’ne atandı.

HAVI Logistics, bu atamayla; Türkiye’de gıda lojistiği alanında müşteri portföyünü geliştirme, hizmet yelpazesini zenginleştirme ve de büyüme hedeflerini yakalama yolunda somut bir adım daha attı.

HAVI Group

Kurulduğu dönemki adıyla Serlog, bugünkü adıyla HAVI Logistics Türkiye, 1974 yılında ABD’de kurulan HAVI Group’un Türkiye’deki şirketidir. 3 kıtada (Kuzey Amerika, Avrupa, Asya) ve 47 ülkede faaliyet gösteren HAVI Group, 7.000’in üzerinde çalışanı ile müşterilerine geniş bir servis portföyü ile bütünsel (holistik) çözümler sunmaktadır.

HAVI Group, kendisini oluşturan HAVI Logistics, HAVI Global Solutions, The Marketing Store adlı 3 stratejik iş birimi ile pazar araştırmasından pazarlama ve ürün çözümlerine, tedarik zinciri çözümlerinden lojistik operasyonlara kadar uzanan çok geniş bir servis portföyü sunmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim