• BIST 9524.59
  • Altın 2493.68
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.664
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Hayalinizi anlatın Avrupa seyahati kazanın

Hayalinizi anlatın Avrupa seyahati kazanın
Hayalindeki Yolculuğu yazı, fotoğraf ya da video ile anlatabilecek Çağdaş Evliya Çelebiler aranıyor.

Hayalinizi anlatın Avrupa seyahati kazanın

Hayalindeki Yolculuğu yazı, fotoğraf ya da video ile anlatabilecek Çağdaş Evliya Çelebiler aranıyor.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Gaziantep AB Bilgi Merkezi'nin bilgilendirme faaliyetleri kapsamında, “Hayalimdeki Yolculuk Yarışması '' nı kazanan 24 kişinin Avrupa seyahati ile ödüllendirileceği bildirildi.

Açıklamada British Council, T.C. Başbakanlık Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve ORG-DER Olimpiyat Ruhu ve Gençlik Çalışmaları Derneği'nin imzaladığı İşbirliği Protokolü çerçevesinde, Hürriyet Online ve Microsoft Türkiye'nin sponsorluğunda düzenlenen “Hayalimdeki Yolculuk Yarışması'nın '' son başvuru tarihinin 15 Haziran olduğu belirtildi.

“Yarışma ile ile 400 yıl önce yaşamış Evliya Çelebi'nin izinden yeni kuşakların seyahat hayallerinin geliştirilmesi ve gerçekleştirilmesi hedefleniyor '' denilen açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

'' Evliya Çelebi ve bütün zamanların seyyahlarının dünya kültürüne, diyaloğa, barışa, hoşgörüye ve kültürel zenginleşmeye olan katkısının, Çağdaş Evliya Çelebiler ile sürdürülmesi ve geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Gençlik ve Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Tarihçi ve Yazar Caroline Finkel, Belgesel Yapımcısı, Gezgin ve Gazeteci Coskun Aral, Gazeteci, Gurme ve Gezi Yazarı Mehmet Yasin gibi önemli isimlerden olusan jürinin değerlendirmesi sonunda kazanan katılımcılar hayallerindeki Avrupa seyahatini gerçeklestirme imkanı bulacaklar. 18-30 yaş aralığındaki gençlerin katılabileceği yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye www.hayalimdekiyolculuk.org-- web adresinden ulaşılabilinir. ''

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim