• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Haybat'tan Pegasus'un başarı hikayesi

Haybat'tan Pegasus'un başarı hikayesi
Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, Londra’da düzenlenen Dünya Low Cost Havayolları Kongresi’nde, modelin Türk pazarındaki gelişimini anlattı.

SERTAÇ HAYBAT, PEGASUS’UN BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATTI
 
Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, Londra’da düzenlenen Dünya Low Cost Havayolları Kongresi’nde, modelin Türk pazarındaki gelişimini anlattı.

Pegasus Hava Yolları CEO ve Genel Müdürü Sertaç Haybat, Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk low cost havayolu şirketi olarak, bu yıl 8.’si düzenlenen 2011 Dünya Low Cost Havayolları Kongresi’nde bir konuşma yaptı.

Londra Sofitel Heathrow Hotel’de 19-21 Eylül tarihleri arasında düzenlenen kongrenin son günü olan 21 Eylül’de gerçekleşen “Karlılığı arttıran iş modelleri” oturumunda konuşan Haybat, low cost havayolu modelinin Türkiye’de ilk temsilcisi olarak, sektörün ve modelin gelişimini değerlendirdi.

Sertaç Haybat, “Pegasus kalabalık bir piyasada low cost modelini nasıl başarıyla hayata geçirdi?” başlıklı konuşmasında, Pegasus’un büyümesinde etken olan temel taşları sıraladı. Haybat; “Türkiye’de havacılığı değiştrien Pegasus olarak, 2011 yılında iç hatlardaki payımızı yüzde 23’e yükselttik. 2.4 yaş ortalaması ve Boeing 737-800’den oluşan toplam 40 uçaklık genç filomuz ile haftada ortalama 1.544 uçuş gerçekleştiren Pegasus’un gücü misafirlerinden gelmektedir.” dedi.

Bu yıl 8.’si düzenlenen Dünya Low Cost Havayolları Kongresi’ne sektörü temsilen 400 üst düzey yönetici ve ortak katıldı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim