• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

HeavyLift@Sea yeni tasarımını tanıttı

HeavyLift@Sea yeni tasarımını tanıttı
HeavyLift@Sea yeni ağır yük gemisi tasarımını tanıttı. Deniz mühendisliği uzmanı Heavylift@Sea geçtiğimiz günlerde, son derece değişik kullanım alanları olan yeni bir ağır yük gemisi protatipinin tasarımını sundu

 

HeavyLift@Sea yeni ağır yük gemisi tasarımını tanıttı. Deniz mühendisliği uzmanıHeavylift@Sea geçtiğimiz günlerde, son derece değişik kullanım alanları olan yeni bir ağır yük gemisi protatipinin tasarımını sundu. Ağır kaldıracı HLV 1600 ile birlikte, çok amaçlı gemi sınıfına giren bu yeni tasarım, son derece büyük parçalı yükleri ve kuru mamülleri aynı kolaylıkta ve rahatlıkta taşıyabilecek.

Şirketin açıklamasına göre,HeavyLift@Sea’de bulunan takım tarafından hazırlanan bütün protatipler müşterilerin özel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmakta.

Geminin son derece geniş, istenirse bir ara güverte ile ikiye bölünebilen 28,000 metre küplük yükleme alanı, rüzgar jeneratörü pervaneleri ya da açık deniz rüzgar jeneratörü parçaları gibi büyük ve son derece narin olan parçaların taşınması için uygun bir şekilde tasarlandı. Şayet gerekirse gemi yükünü açık bölmelerle de taşıyabiliyor.

İki vinci olması planlanan ağır yük gemisinin yük kapasitesi müşterilerin isteğine göre belirlenecek. Azamide 1,600 ton taşıyabilme özelliğine sahip gemi, tam yükle 16 knot hıza çıkabilecek.

169,7 metre uzunluğa sahip olacak şekilde tasarlanan geminin, 28 metrelik eni ve 22,000 tonluk toplam yük kapasitesi olacak. Bölmeleri kapalıyken azami 9 metre drafta sahip olan gemi, bölmeleri açıkken 7,5 metre azami drafta sahip olacak. 3,800 metre kare çalışma alanına sahip olan gemi, 30 kişilik mürettebata ev sahipliği yapabilecek.

heavyliftsea.jpg

İstanbul Haber Ajansı- Ahmet ÖZDÜZGÜN

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim