• BIST 9506.67
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Hedef Yelken, Yapı Kredi'yi lider kapattı

Hedef Yelken, Yapı Kredi'yi lider kapattı
İstanbul Yelken Kulübü ev sahipliğinde, 25-26 Haziran’da düzenlenen Yapı Kredi Private Banking Yat Yarışları ‘genel klasmanında’ Hedef Yelken birinciliği göğüsledi.

Hedef Yelken, Yapı Kredi'yi lider kapattı

Altı yıl önce Naviga Magazin tarafından “Cup’ışalım mı?” sloganıyla başlatılan yat yarışları, bu yıl da Yapı Kredi Private Banking ana sponsorluğunda düzenlendi. Kalamış Koyu’nda iki günde gerçekleşen üç yarış üzerinden tamamlanan yarışların ilk günü IRC ve Gezgin sınıflarında rekor katılımla, 65 yat yarıştı.

Fenerbahçe-Burgazada-Suadiye-Dalyan-Fenerbahçe rotasında gerçekleştirilen yarışların ilk gününde beklenen poyraz yarışın sonlarına doğru kendisini gösterdi. Yarışların ikinci günü ise oldukça sert bir havada gerçekleşti. Kayıtlı 65 tekneden 12’si çeşitli nedenlerden dolayı yarışı bırakmak zorunda kaldı.

Yarışın başarılı ekiplerinden Hedef Yelken’in kurucu ortağı ve yelken eğitmeni Yiğit Eroğlu, “Bu sene gördüğümüz en iyi parkurlar atıldı ve gerek rüzgâr yönü gerek mesafeleri yatlar için çok uygundu. Çok başarılı bir organizasyondu yarış komitesini ayrıca tebrik ediyoruz” dedi. Eroğlu, ikinci gün kimi zaman sertleşen havanın bazı takımların yarıştan çekilmesinde etkili olduğunu söyledi.

Genel Klasmanda Hedef Yelken imzası

Yarışlarda IRC1 ve IRC2 grubunun birincisi Goblin 3, IRC3, IRC4 ve IRC5 grubundaki birinci ise Hedef Yelken oldu. Yiğit Eroğlu, elde ettikleri başarıyı, “Genellikle yarışlara yelken programlarımıza katılan kursiyerlerimizle katılıyoruz. Bu yarışa antrenman yapmaya fırsat bulamadan, toplama bir ekiple katıldık. Sonuçtan memnunuz tabii ki. Ekibin dışında dümende Hedef Yelken’in kurucularından deneyimli yelkenci Levent Özgen’in de olması aslında başarıdaki en büyük faktör” şeklinde değerlendirdi.

Dereceye giren ekiplere kupaları ve sponsorların sunduğu özel ödüller 29 Haziran Çarşamba akşamı İstanbul Yelken Kulübü’nde düzenlenen kapanış partisi ile sahiplerine verildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim