• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Hendek Terminali inşaatı sürüyor

Hendek Terminali inşaatı sürüyor
Hendek Belediyesi, Rasimpaşa Mahallesi'ne yapılan yeni terminalin inşaatı hızla devam ediyor.

Rasimpaşa Mahallesi'nde Hendek Orman İşletmesi'nin arkasına yapılan şehirlerarası otobüs terminali, kısa süre yapımı tamamlanarak hizmete girmeye hazırlanıyor.

Hendek Belediye'si tarafından yapımı hızla devam eden Hendek Otobüs Terminali yakında hizmete girecek. Hendek için daha modern ve daha kapsamlı olan terminalin inşaatı hızla ilerliyor. Terminalin çevre duvarı ve kilit parke çalışması tamamlanarak, duvar imalatı yapımına başlandı. Çatı ve kolonların kaplaması da yapıldı.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek için yeni bir otobüs terminaline ihtiyaç olduğunu belirterek, "Hendek halkına söz vermiş olduğumuz projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projelerden birisi de Hendek'e yeni otobüs terminali projesiydi. Mevcut otobüs terminali, hızla gelişen ve büyüyen Hendek'imize küçük gelmektedir. İlçemiz için yetersiz olan mevcut otobüs terminali yerine, Rasimpaşa Mahallesi'nde bulunan Orman İşletmesinin hemen arkasına yeni bir otobüs terminali çalışmamızı başlattık. İnşaatımız hızla devam ediyor. Hizmet kapasitesi açısından mevcut otobüs terminalinin en az 2-3 katı büyüklüğünde düşünülen yeni otobüs terminalinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği büfe, kafeterya ve sosyal birimler de mevcut olacak. Yeni terminal binamız tamamlandıktan sonra, ilçemize daha yakışır daha modern ve büyük bir terminal olacak" dedi.

Hendek Belediyesi tarafından yapılan terminal binasının ön cephesinde şehirlerarası otobüslerin bekleme ve park yerleri mevcut. Toplam zemin kat ve 1. kat olmak üzere bin 472 metrekare oturum alanına sahip olan terminalin zemin katın giriş kısmında sağlı sollu satış reyonları bekleme yerleri bulunuyor. Terminalde bay-bayan mescit, WC, abdest alma yeri, çocuk emzirme odası, kafeterya, çay ocağı, şoförler bekleme yeri ve market reyonları yer alıyor. Terminal binasının çevresine 3 bin 500 metre kare kilit parke çalışması tamamlanıp, çatı ve kolonların kaplaması yapılarak, duvar imalatı devam ediyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim