• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

“ Her Kızımız Bir Yıldız’ Projesi’nin yıldızları İstanbul’da

“ Her Kızımız Bir Yıldız’ Projesi’nin yıldızları İstanbul’da
Mercedes-Benz Türk A.Ş ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğiyle hayat bulan “ Her Kızımız Bir Yıldız “ projesinin geleneksel yaz buluşması bu yıl da gerçekleşti . 2014 buluşmasında 5ilden 25 öğrenci 1 hafta boyunca İstanbul’un tarihi ve kültürel

“Her Kızımız Bir Yıldız” bursiyerleri 2014 yaz buluşması kapsamında , Dolmabahçe Sarayı , Koç Müzesi ve Miniatürk’ü ziyaret ederek İstanbul’un sosyal ve kültürel zenginliklerini daha yakından tanıma fırsatını buldular. Başarılı öğrenciler ayrıca Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’nı uzmanlar eşliğinde gezdiler.

5 İlden 25 öğrenci geldi 

“Her Kızımız Bir Yıldız” projesi , olanakları kısıtlı, ancak çalışkan ve kısa sürede meslek sahi olmak isteyen ilköğretim okulu  mezunu kız öğrencileri mesleki eğitime teşvik etmeyi amaçlıyor. Başarılı eğitim öğretim dönemi geçiren kızlar , geleneksel yaz buluşması kapsamında İstanbul’u ziyaret etme fırsatı buluyor.


3000 öğrenciyi aştı 

2004 yılında 200 öğrenci ile başlayan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Mercedes-Benz Türk’ün yanı sıra yan sanayi firmaları, bayiler ve Mercedes-Benz Tüğrk çalışanlarının da desteği ile bugüne kadar 3155 öğrenciye meslek lisesi bursu verildi. 560 bursiyer üniversite sınavını kazandı ve 97 kız  üniversiten mezun oldu. 

“ En İyi Sosyal Sorumluluk “ ödülü aldı 

Kamuoyunun da takdirini kazanan her kızımız bir yıldız projesi , 2006 yılında Platiğn Dergisi’ndan “ En iyi Sosyal Sorumluluk” kategorisinde “ Zirvedekiler” , 2007 yılında Tüğrkiye Hlakla İlişkiler Derneği’nden “ Eğitim Kategorsinde  En İyi Sosyal Sorumluluk”  “ Altın Pusula” ve “ ODD Satış İletişim Ödülleri , 2010 Gladyatörleri0 Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi ödüllerini kazandı.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim