• BIST 9710.44
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Her şartta seyahat edebilen yat: Grace

Her şartta seyahat edebilen yat: Grace
Buzlu şartlarda bile seyahat edebilen yat Grace 12,5 milyon avro değerinde… Klasik yat Norveçli 48 metrelik Grace 1900’lü yılların görüntüsünü sağlayan ancak 2004 yılında tamamlanmış bir süper yat.

 

Buzlu şartlarda bile seyahat edebilen yat Grace 12,5 milyon avro değerinde… Klasik yat Norveçli 48 metrelik Grace 1900’lü yılların görüntüsünü sağlayan ancak 2004 yılında tamamlanmış bir süper yat. Son teknoloji ile inşa edilen yatın bütün çizgileri klasik hatlara sahip.

Tik ağacından güverteleri, bronz güverte kenarları ve ışıkları ile “Grace” denizde seyahatin altın çağlarını tekrar göz önüne seriyor. Grace  içinde geleneksel panellere ve altın çağa uygun bir şekilde düzenlenen mobilyalara sahip  ve  eski zaman lüksünü sergiliyor. 5 duble misafir kabini bulunan“Grace”in kabinlerinin ikisi ikiz, üçü duble şeklinde tasarlanmış.

Rahat bir yaşam için tasarlanan Grace, dışarının havasında etkilenmeyecek bir şekilde manzara izlemeyi mümkün kılan büyük camlara, kütüphanesinde gerçek bir şömineye, ince bir yemek odasına sahip. Yatın devasa kıç güvertesi  ise en çok dikkat çeken yanlarından biri. Yatın sağlam ve pratik inşası, açık deniz seyri ve açık deniz buzlu deniz seyrini mümkün kılarak Bureau Veritas tarafından ticari gemi olarak sınıflandırılması ile sonuçlandı. 

Yatın destekli  cidarı, pervaneleri ve dümenleri geminin buz klasmanına sokulmasına ve 40 cm. derinliği olan buzlu ortamlarda bile seyahat etmesine izin veriyor. Yatın 5 bin deniz millik hızı,  uzun seyirleri tam bir güvenlik içerisinde yapmasını sağlıyor. Özel bir sistem sayesinde yat, en yabani yerlere bile tamamen sessiz bir şekilde yanaşabilmekte ve demir atabilmekte.

buz_yat.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim