• BIST 9679.8
  • Altın 2487.785
  • Dolar 32.4252
  • Euro 34.4243
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

HGS Albaraka’da satışa çıkıyor

HGS Albaraka’da satışa çıkıyor
HGS ürün satışlarının Albaraka şubelerinden yapılması konusunda Albaraka Türk Katılım Bankası ve PTT arasında protokol imzalandı.

 

Albaraka, ücretli geçiş yapılan otoyol ve köprülerde kuyrukların önlenmesi, vatandaşların hizmeti en kısa sürede ve ucuz şekilde alabilmesinin sağlanması amacıyla PTT ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kurulan HGS’de (Hızlı Geçiş Sistemi) kullanılacak ürünleri tüm şubelerinde satışa sunacak.
 
Otoyollar ve İstanbul boğaz köprülerindeki ücret ödeme gişelerinde kullanılan KGS, 1 Ocak’tan itibaren yerini gişelerde durmadan geçişi sağlayan HGS’ye bırakacak. Türkiye’de katılım bankacılığının öncüsü Albaraka, KGS gişelerinin kapanmasına 2 hafta kala KGS’den HGS’ye geçiş yapmak isteyenler için 137 şubesiyle hizmet verecek.
 
HGS’ye geçişte satışa başlayacak olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getiren Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, “Türkiye’de faizsiz bankacılığın öncüsü Albaraka olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarına olabildiğince cevap vermek istiyoruz. Türkiye genelinde 137 şubemizle HGS’ye geçiş yapacak müşterilerimize bu hizmeti sunacağız. Müşterilerimiz bakiyeleri azaldığında hesaplarından yükleme yapabilecek ya da hesaplarına veya kredi kartlarına otomatik ödeme talimatı verebilecek ve en önemlisi bakiyesi azalan ürünler için müşterilerimize SMS ile bilgilendirme yapacağız. Türkiye’de katılım bankacılığının öncüsü olan Albaraka Türk, başarılarla dolu 27 yılı geride bırakırken; yeni şubeleri, güçlü katılım bankacılığı prensipleri ve müşteri odaklı hizmetleriyle daha büyük hedeflere doğru ilerliyor. Bankamız; ekonomik anlamda dünyanın zorlu bir sınavdan geçtiği bu dönemde, geçmişte olduğu gibi hızlı karar alabilme ve yeniliğe açık yapısı sayesinde geleceğe başarıyla ilerliyor. Yeni şubelerimizle, faizsiz bankacılık prensiplerimizi ve müşterilerimizin alışkın olduğu hizmet kalitesini yeni bölgelere yayarak yeni müşterilere ulaştırmayı sürdüreceğiz. İşini inançla, gayretle ve geniş bir vizyonla yapan çalışanlarımız ve bizlere güvenen müşterilerimizle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katılım bankacılığının öncüsü olarak çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim