• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

HGS’ye Türkiye Finans’tan kârlı çözüm

HGS’ye Türkiye Finans’tan kârlı çözüm
Köprü ve otoyol geçişlerini hızlandıracak Hızlı Geçiş Sistemi’ne, Türkiye Finans ile geçenler ekstra avantajlardan yararlanıyor.

 

31 Mayıs’a kadar HGS için Türkiye Finans’a başvuranlar ilk yüklemelerinde 15 TL kazanıyor, üstelik HGS etiketi de ücretsiz!
 
Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, müşterilerinin bütçesini rahatlatacak özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Türkiye Finans, otoyol ve köprü geçişlerinde araçlara durmadan hızlı geçiş imkânı sağlayan HGS’ye sahip olmak isteyen müşterileri için avantajlı bir kampanya düzenliyor.  
 
31 Mayıs’a kadar HGS için Türkiye Finans şubelerine başvuranlara HGS etiketi ücretsiz veriliyor. İlk HGS bakiyesi yüklemesi üzerinden de 15 TL hediye ediliyor. Üstelik HGS ile otoyol ve köprülerdeki tüm geçişler %20 indirimli yapılıyor. 1.sınıf araçlar için HGS etiketlerini müşterilerine ilk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki şubelerinden vermeye başlayan Türkiye Finans, kısa zaman içerisinde müşterilerine HGS etiketlerini tüm şubelerinden sunuyor olacak.
 
HGS etiketlerini veren Bankalar arasında en avantajlı kampanyayı sunduklarını ifade eden Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar; “Türkiye Finans şubelerinden HGS ürününü alabilmek için Bonus özellikli Happy Card, Haremeyn kredi kartı veya herhangi bir Türkiye Finans kredi kartına başvurmak ya da banka hesabına sahip olmak yeterli. Türkiye Finans’tan kredi kartı olmayan ve HGS kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, Türkiye Finans şubelerinden HGS aldıkları sırada kolaylıkla kredi kartı başvurusunda bulunabiliyor.” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim