• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Hint motosikleti mart ayında Türkiye’de

Hint motosikleti mart ayında Türkiye’de
MZ ve Kanuni markalarıyla tanınan Kuralkan Holding, Hindistan’ın önemli motosiklet üreticilerinden Bajaj ile anlaşmada bulundu.

İlk etapta üç modelle piyasaya girmeye hazırlanan Bajaj motosikletleri, Kuralkan tesislerinde ortaklaşa üretilecek. Kanuni Pazarlama Müdürü Ekrem Ata, Bajaj’ın Türkiye’yi, aynı zamanda markanın Avrupa’ya açılan kapısı olarak gördüğünü belirtirken, “3 modelle piyasada olacağız. Üretim Kuralkan tesislerinde yapılacak” dedi. Motosiklet pazarında ileri teknolojiye sahip ürünlerin pazar payının yüzde 25’e çıktığını anlatan Ata, “Bajaj böyle bir zamanda Türkiye’de sunulacak” diye konuştu.

Türkiye’de motosiklet talebinin arttığını belirten BAL Uluslararası İş Başkanı Rakesh Sharma, bu durumdan yararlanacaklarını vurguladı.Türkiye’de motosiklet kullanıcılarının bektentilerinin büyük olduğunu aktaran Sharma, “Faaliyetlerimizi büyüterek ve markalarımız için (Pulsar, Discover, Boxer & RE) ilk sırayı garanti ederek dünyanın pek çok ülkesinde bu tecrübeyi yaşattık. Başarımızın en önemli unsuru bölgesel ortaklarımız ve Kuralkan Grubu gibi tanınmış bir ortağımız olacağı için memnunuz. Türkiye'de ilk sırayı almak için, birikimlerimizi Kuralkan Grup ile uygulamaya geçirmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.Bajaj'a ait iki tekerlerliler kullanım alanlarına göre ayrılıyor. Fayda amaçlı Boxer, kullanım amaçlı Discover ve spor amaçlı Pulsar bulunuyor. Boxer Afrika'da, Pulsar Latin Amerika'nın muhtelif yerilerinde, Discover Güney Asya'da 1. sırada.Bu ürünler Türkiye’de 250 adetlik imtiyazlı ve imtiyazsız geniş bayi ağı yolu ile satılacak.

www.ulasimonline.com


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim