• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Hitit Şirketler Grubu, Amadeus ile anlaştı

Hitit Şirketler Grubu, Amadeus ile anlaştı
Yeni nesil havayolu ve seyahat çözümleri ve servisleri ile havayolu ve seyahat endüstrilerine hizmet veren Hitit Grubu ve küresel seyahat sektörünün öncü teknoloji firması Amadeus...

Yeni nesil havayolu ve seyahat çözümleri ve servisleri ile havayolu ve seyahat endüstrilerine hizmet veren Hitit Grubu ve küresel seyahat sektörünün öncü teknoloji firması Amadeus, Hitit Müşteri Sadakat Çözümleri Biriminin Amadeus tarafından satın alınmasına ilişkin anlaşmayı imzaladılar.

Uçtan uca çözümleri ve üstün müşteri hizmet seviyesi ile havayolu ve seyahat endüstrilerinde tercih edilen bir sağlayıcı olan Hitit, PSS (Yolcu Hizmetleri Çözümleri) alanında sunduğu Crane PAX/DCS çözümünün yanısıra tarife planlama, ekip planlama, gelir ve maliyet muhasebesi gibi havayollarının ve seyahat endüstrisinin ihtiyacı olan diğer operasyon ihtiyaçlar için de çözümler sağlamaktadır.
 
Müşteri Sadakat Çözümleri Birimi’nin teknolojisi ve ekibi ile eriştiği kendi alanındaki dünya liderliği, endüstrinin en seçici oyuncularından sonra havayolu endüstrisi’nin en prestijli servis sağlayıcısının da tercihi olmuştur.
 
Müşteri Sadakat Çözümleri Birimi’nin Amadeus’a satışı dışında, Hitit aynı ortaklık yapısı ile operasyonlarına ve daha önce olduğu gibi yeni nesil PSS ve diğer havayolu operasyonel çözümlerini sunmaya devam edecektir. En kapsamlı ihtiyaçları adresleyecek sadakat yönetimi ve müşteri hizmetleri(CRM) fonkiyonları Hitit’in Crane PAX çözümüne entegre Sadakat Katmanı ve Müşteri Hizmetleri Katmanı ile arzedilecektir.
 
“Alanında mükemmelliği yakalayan Müşteri Sadakat Çözümleri Birimimizin, dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden birinin tercihi olduğunu görmekten gurur duyuyoruz. Müşteri Sadakat Çözümleri Birimimizin Amadeus liderliği altında daha da gelişeceğine inanıyorum; başarılarının artarak devam edişini gurur ve mutlulukla izleyeceğiz” diyen Hitit Bilgisayar Hizmetleri Kurucusu ve Genel Müdürü Nur Gökman, “Hitit olarak endüstrinin en iyi havayolu ve seyahat çözümleri ve servisleri sağlayıcısı olmak için çalışmaya devam edeceğiz.” diye ekledi.
 
Amadeus Airline IT SVP Julia Sattel ise "Bugün burada imzaladığımız bu anlaşma, Amadeus ve Havayolu Bilgi Teknolojileri Departmanımız için çok önemli bir kilometre taşıdır. Sadakat yönetimi herhangi bir başarılı havayolunun ana müşteri hizmetleri çözümünün kilit bir parçasıdır. Sadakat yönetimi konusunda artık bir çözüm sunabiliyor olmamız sadece ürünümüz Altéa'nın değerini artırmıyor aynı zamanda bütün BT ürünleri portfolyomuza yeni müşteriler katmamızı sağlayacak bir güç katıyor" dedi.
 
Hitit Hakkında1994'te kurulan Hitit Bilgisayar Hizmetleri yeni nesil havayolu, havaalanı ve seyahat endüstrisinin karmaşık ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılayan çözüm ve hizmetleri sağlamaktadır.
 
Crane PAX/DCS rezervasyon, biletleme, check-in ve kalkış kontrol ihtiyaçlarına cevap verirken, Crane Plus içerisinde bulunan Crane SP, tarife planlama; Crane Crew, ekip planlama; Crane OCC, operasyon yönetimi; Crane CA, maliyet muhasebesi ve Crane RA, gelir muhasebesi ihtiyaçlarını adresler.
 
Müşterileri ile yakın işbirliği içinde oluşuyla tanınan Hitit, yeni nesil çözümleri ile oluğu kadar üstün müşteri hizmeti ile de anılmaktadır. Bu sayede müşteri kitlesini çok kısa sürede 30 ülkeye yaymayı başaran Hitit, üstüste altı sene Deloitte’s ‘Fast 500’ listesinde yerini alarak, Türkiye'de yerel bir oyuncu olmaktan çıkmış, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da çok güçlü bir varlık oluşturarak Pasifik, Uzakdoğu ve Hindistan'da genişlemeyi başarmıştır.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim