• BIST 9770.06
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Hollandalı Gazipaşa'yı heyecanla bekliyor

Hollandalı Gazipaşa'yı heyecanla bekliyor
Hollanda’nın en popüler turizm portalı Tour Press Holland, Neckermann’ın 27 Nisan’da Gazipaşa Havalimanı’na başlatacağı uçuşları Hollandalıların heyecanla beklediğini yazdı.

Gazipaşa 27 Nisan'ı bekliyor

Hollanda’nın en popüler turizm portalı Tour Press Holland, Neckermann’ın 27 Nisan’da Gazipaşa Havalimanı’na başlatacağı uçuşları Hollandalıların heyecanla beklediğini yazdı.

Alanya’nın Hollanda’da popüler bir tatil kenti olarak tanındığının belirtildiği haberde şu ifadeler yer alıyor:

"Hollandalı turistler için Alanya bölgesi ve havalimanı çok önemli. Burası Hollandalılar için de oldukça popüler bir havalimanı. Bu havalimanı Antalya ile Alanya arasında transfer süresini çok kısaltacak. Şimdiye kadar, Alanya bölgesinde tatil yapan Hollandalılar, Antalya Havalimanı’na gitmek zorunda kalıyorlardı. Alanya’da konaklayan Hollanda vatandaşları, Antalya Havalimanı’na iniyorlar ve Alanya’ya en az iki saatlik yolculuk sonunda ulaşıyorlardı. Neckermann Seyahat Acentesi, Hollandalı turistlere Alanya-Gazipaşa Havalimanı’na doğrudan uçuş olanağı sunuyor. 27 Nisan’da Neckermann, Alanya’ya Transavia ile direkt uçuşu başlatıyor. Hollandalılar için özellikle birçok apart ve küçük oteller nedeniyle Alanya çok popüler bir turizm kenti. Tatil yapacaklar için Alanya nispeten diğer bölgelere göre daha ucuz. Neckermann, normalde Türkiye’ye vize karşılığında 15 Euro alıyor ama bu uçuş için 15 Euro’yu promosyon olarak kullandırıyor”

İŞTE BAZI YORUMLAR

Chunkstar takma adlı okuyucu "Ben kesinlikle bu uçuşların turistler için çekici olacağını düşünüyorum. Maalesef Alanya’ya ulaşmak için bazen 4 saat otobüs yolculuğu yapıyorduk" derken, Turky Lady takma adlı okuyucu "Antalya Havalimanı’ndan, Alanya’ya 4 saatte ulaşabiliyorduk ama yeni havalimanıyla birlikte yazlığıma 45 dakikada ulaşacağım" diye yazdı.
Diğer okuyucular ise bilet fiyatlarını sordular ve gelişmeyi sevinçle karşıladıklarını belirttiler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim