• BIST 9667.71
  • Altın 2497.402
  • Dolar 32.5841
  • Euro 34.8312
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Honda Avrupa’nın üretimi normale dönüyor

Honda Avrupa’nın üretimi normale dönüyor
Honda, Avrupa’daki üretim merkezleri olan İngiltere ve Türkiye fabrikalarında Eylül ayında tam kapasite ile üretim yapmayı planlıyor.

Honda Avrupa’nın Üretim Adetleri Normale Dönüyor

Honda, Avrupa’daki üretim merkezleri olan İngiltere ve Türkiye fabrikalarında Eylül ayında tam kapasite ile üretim yapmayı planlıyor.

Japonya’da 11 Mart’ta meydana gelen deprem felaketi sonucunda parça tedarik sürecinde yaşanan sıkıntılardan dolayı üretim adetleri her iki üretim merkezinde de 11 Nisan’da %50 seviyesine indirilmişti. Bu dönem içerisinde tüm Honda çalışanları ve tedarikçileri mevcut durumun bir an önce düzeltilmesi için tüm gayretlerini ortaya koydular. Japonya’dan tedarik edilen parçaların adetlerindeki belirgin iyileşmeler neticesinde her iki üretim merkezinde de yılın geri kalan kısmında üretim adetlerini tamamlamak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çalışmalar başladı.
Türkiye Üretim Merkezi
Civic Sedan modelinin üretimini gerçekleştiren Honda Türkiye A.Ş. mevcut durumun düzeltilmesi için çalışmalarına hız vererek Eylül ayında normal üretim adetlerine ulaşmayı planlıyor.
İngiltere Üretim Merkezi
Civic 5 Kapı, CR-V ve Jazz üretimini gerçekleştiren İngiltere Üretim Merkezi (Honda of the UK Manufacturing Ltd) Eylül ayında normal üretim adetlerine dönmek için çalışmalarına devam ediyor.
Konu ile ilgili olarak Honda Türkiye Fabrika Direktörü İsmail Sümer, “Avrupa Üretim Operasyonlarının normal seviyelerine ulaşmak üzere çalışmaların başlamasından oldukça memnunuz. 11 Nisan’dan beri yaşanan bu süreçte çalışanlarımızın, tedarikçilerimizin ve bayilerimizin göstermiş olduğu anlayış ve gayretlerden dolayı çok teşekkür ederiz. “ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim