• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Honeywell'den liman ve tersaneler için "Thor VM2" araç terminali

Honeywell'den liman ve tersaneler için "Thor VM2" araç terminali
Honeywell tarafından özellikle depo, liman ve tersane otomasyonu için tasarlanan araç terminali Thor VM2 aşınma ve yıpranma nedeniyle oluşan arıza süresini ve bakım masraflarını en az indiriyor.

Honeywell'den Mobil Forklift Bilgisayarı

Honeywell tarafından özellikle depo, liman ve tersane otomasyonu için tasarlanan araç terminali Thor VM2, tedarik zinciri müşterilerinin artan ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Ürünle birlikte gelen Windows 7 Professional ve Windows Embedded Standard 7 işletim sistemi, kullanıcılara kolay uygulama geliştirme ve sistem entegrasyon imkanı sağlıyor.

Liman ve Tersane otomasyonu için THOR VM2​

Thor VM2 araç terminali serisi bilgisayarlardaki genişlemenin müşterilerine verdikleri değerin somut bir kanıtı olduğunu ifade eden Honeywell Tarama ve Mobilite Küresel Pazarlama Başkan Yrd. Peter Fehl, "İlave işletim sistemi desteği sayesinde yeni ve mevcut müşteriler verimliliklerini artıracak özelliklerle donanmış Honeywell Thor VM2 araç terminaline sorunsuzca taşınabiliyor" dedi.

THOR VM2'nin özellikleri

25 cm (9,7 inç) XGA ekranı, programlanabilen çoklu fonksiyon tuşları ile WLAN ve WWAN ağlarla uyumlu Thor VM2, verimliliği artıran ve temel operasyonları iyileştiren çeşitli özellikler sunuyor.

Smart Dock özelliği, kullanıcıların terminalden terminale standart süreden 6 kat hızla taşınmasına izin verecek şekilde bilgisayarın güç kaynağından ayrılmasını sağlıyor.

Değiştirilebilir ön panel, dokunmatik ekran tamirlerinin tek hamlede yapılmasını sağlayarak, en yaygın sorun olan aşınma ve yıpranma nedeniyle oluşan arıza süresini ve bakım masraflarını en az indiriyor.

Güç yönetimi özelliği, bakım masraflarını ve biten pilin yol açtığı verimlilik kaybını bertaraf ederken, müşterilere kontak kapandıktan sonra bekleme veya uyku pozisyonuna girmesi için cihazı otomatik olarak yeniden yapılandırma imkanı sunuyor.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim