• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

HP 2013’te 1,5 milyar dolar yatırım yapacak

HP 2013’te 1,5 milyar dolar yatırım yapacak
HP’nin sunduğu yeni ürünler, hizmetler, programlar ve çalışma modelleri iş ortaklarının büyümesine hız kazandırıyor.

 

HP’nin Global Konferans 2013 etkinliğinde duyurduğu yeni ve gelişmiş programlar ile iş modelleri; iş ortaklarının kullanışlı, kârlı ve inovasyona yönelik çözümlerden yararlanarak daha başarılı projelere imza atmasını sağlıyor.  
 
HP, 2013 mali yılında kanal programları ve BT projelerine yaklaşık 1,5 milyar dolar yatırım yapacak. [i]HP, bu yatırımla iş ortaklarının performansını ödüllendirmeyi, pazarda talebi artırmayı ve sadeleştirilmiş süreçlerle iş ortaklarıyla ilişkilerini güçlendirmeyi amaçlıyor. Öncelikle PartnerOne programını geliştirmeye  ve  iş ortaklarına kurumsal teknolojiler için yapılan inovasyon çalışmalarının ulaştırılmasına odaklanılacak . Aynı zamanda  bu yatırım sürecinde, yeni bir bulut test ortamı da HP tarafından kullanıma sunulacak.
 
HP’nin Başkan ve CEO’su Meg Whitman, yeni ve kapsamlı yatırımlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “İş ortaklarımızın HP ile satışlarını ve kârlılığını artırmasını amaçlıyor, satın almaya yönelik kolaylıklar getiriyoruz. HP, sektörün en kapsamlı iş ortağı ekosistemlerinden birini kurmuş bulunuyor. Bu noktadan hareketle, hem şirketimize hem de ortaklarımıza en yüksek katma değeri sağlamak için büyük ölçekli yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.”  
 
HP yeni düzenlemelerle HP PartnerOne programına esneklik kazandırdı
 
HP’nin PartnerOne programı iş ortaklarının yeni müşteriler kazanması, HP ürün ve hizmetlerine olan talebi artırması, mevcut iş ilişkilerini sürdürmesi ve satışları canlandırması amacıyla verimli ve yenilikçi satış ve pazarlama araçları sunuyor.
 
HP aşağıdaki avantajları sağlayarak, HP PartnerOne programını daha kolay ve işler hale getirirken kârlılık ve yatırım alanlarında istikrarı artırdı:
 
·Yeni ödeme modeli, basitleştirilmiş yapısıyla, iş ortakları yatırım getirisinde istikrarı artırıyor ve yapılacak indirimlerin daha isabetli takip edilmesine izin veriyor. Bu da ilk satışını yapan iş ortaklarının en kısa sürede ödüllendirilmesini sağlıyor.
 
·Yeni üst düzey uzmanlık sertifikalarına hak kazanan iş ortaklarına yönelik indirimlerin artırılması ve gerçekleştirilen yeni BT yatırımları, karlılığı artırmak için yeni fırsatlar yaratıyor.
 
·İş ortaklarının pazarlama geliştirme fonlarından (MDF) 3 aydan 6 aya kadar, çok daha uzun sürelerle yararlanması hem pazarlama faaliyetleri hem de nakit akışında esnekliği artırıyor.
 
·HP ExpertOne programındaki satış ve teknik uzmanlık sertifikaları için geliştirilen basit ve akılcı yöntemler, bireysel sertifika programlarında kalifikasyonun doğru ölçülmesini sağlıyor. Bu da iş ortaklarının satış ve teknik uzmanlık sertifikalarına sahip olmasını kolaylaştırarak, HP müşterilerine daha yetkin hizmet vermelerine ve gereken teknik desteği sunmalarına imkan tanıyor.
 
HP ayrıca, 2013 mali yılı kanal yatırımlarının bir parçası olarak, önemli bir BT yatırımı yaparak yeni Unison platformunu ilk defa görücüye çıkarıyor. Bu platform satış kanalı ortaklarının iş süreçlerini hızlandırarak, güvenlik seviyesini ve müşteri hedefleme düzeyini artıracak. Aynı zamanda iletişimi güçlendirerek ortak iş planlama süreçlerini de kolaylaştıracak.
 
HP, Autonomy ve Vertica’yı PartnerOne programına dahil ediyor
 
HP, kurumların yatırım getirisini garanti etmek üzere güçlü bir Bilgi Optimizasyon Portföyü’ne sahip bulunuyor. Bu portföy kurumların işlediği bilgileri yüzde 100 isabetlilikle izliyor ve gerçek zamanlı olarak analiz ediyor. HP, Bilgi Optimizasyonu portföyü için sürdürülen pazarlama faaliyetlerine esneklik kazandırmak amacıyla aşağıdaki entegrasyonları gerçekleştirdi:
 
·HP PartnerOne programını baz alarak planlanan yeni ve kapsamlı HP Autonomy iş ortağı programı, HP Autonomy ürünleri ile hizmetlerinin satış, pazarlama ve uygulama süreçlerini hızlandırıyor.
 
·HP Vertica Analytics Platform’unun HP PartnerOne programıyla sunulması, HP iş ortaklarının yüksek performanslı ve gerçek zamanlı Büyük Veri analizindeki pazar fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlıyor.
 
HP Autonomy, HP’nin küresel iş ortağı programı PantnerOne’a 2013 yılında aşamalı olarak dahil edilecek.
 
HP, iş ortaklarının bulut üzerindeki kaynaklara erişimini kolaylaştırıyor
 
Bulut bilişim, iş ortaklarının yeni pazarlara girmesini, müşteri portföyünü genişletmesini ve yüksek gelir potansiyelinden yararlanmasını sağlıyor. HP, iş ortaklarının karlılığını artırması ve  Bütünleşik Bulut çözümlerini sunabilmesi için iş ortakları programını genişletiyor. Bu da bulut programında sunulan seçenekleri ve kaynakları bayiiiler, servis sağlayıcıları ve bağımsız yazılım satıcıları(ISVs) için genişletiyor.
 
Yeni HP CloudSystem Ready Programı HP AllianceOne Partner Programı’na dahiliş ortaklarının iştemci sunucuları veya internet ortamı için tasarlanmış uygulamalarını getirip buluta aktarmalarına olanak sağlıyor. Bunların arasında yeni eğitim olanakları, özel bir test ve geliştirme ortamına erişim imkanı, sertifika başvurusu yapmaya yönelik usuller, tanıtım materyalleri ve devam eden HP teknik desteği bulunuyor. 
 
HP’nin varlık kiralama ve yaşam döngüsü yönetim hizmetlerini yürüten HP Finansal Hizmetler; bayilerin bulut ortamlarını büyük çaplı ön yatırım yapma zorunluluğu olmadan kurması ve ölçeklendirebilmesi için, satış ortaklarının da CloudSystem finans programından yararlanmasını sağladı.
 
HP Baskı ve Kişisel Sistemler için sunulan programların da kapsamını genişletiyor
 
HP, Baskı ve Kişisel Sistemler (PPS) grubunun iş ortaklarına sağladığı potansiyel geliri artırmak için PPS Hizmetleri Uzmanlık Programı’nı duyurdu. PPS programı, ürün yaşam döngüsünün tamamını kapsayan yenilikçi HP hizmetleri ile iş ortaklarının pazarlama portföyünü genişletmesine yardımcı oluyor. PPS uzmanlık programı, mevcut HP PartnerOne çerçevesindeki Kişisel Bilgisayarlar ve Baskı Cihazı Hizmetlerine mükemmel uyum sağlıyor.
 
HP buna ek olarak, HP Doğrulanmış Online Bayiii Programı’nı da tanıttı. Yeni bayii programı, yetkili HP iş ortaklarının tüketicilere sattığı HP sarf malzemelerinin orijinal olduğunu göstermek için özel bir online “bandrol” kullanmasına imkan veriyor. HP Doğrulanmış Online Tedarikçi Programı’na katılan iş ortakları, online bandrol uygulaması sayesinde kendilerini, orijinal HP toner ve mürekkebine alternatif kalitesiz ürünler satan diğer tedarikçilerden kolayca ayırabilecekler.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Benzine indirim geldi28 Nisan 2020 Salı 01:40
  • Akaryakıta zam yolda24 Nisan 2020 Cuma 08:53
  • Benzin ve motorine büyük indirim22 Nisan 2020 Çarşamba 09:11
  • Petrol piyasası çöktü21 Nisan 2020 Salı 01:53
  • Benzin fiyatlarına indirim geliyor21 Nisan 2020 Salı 01:16
  • E-Ticaret yüzde 200 arttı20 Nisan 2020 Pazartesi 10:02
  • Araçtan inmeden BP Taşıtmatik ile akaryakıt temini17 Nisan 2020 Cuma 20:14
  • Mazota indirim geldi.. Gece yarısı ikisi de zamlanacak17 Nisan 2020 Cuma 14:16
  • Sabiha Gökçen’in terminal yatırımı bir yıl ertelendi09 Nisan 2020 Perşembe 06:30
  • Motorine 15 kuruş zam08 Nisan 2020 Çarşamba 20:16
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim