• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

HTC ailesinin yeni üyesi: HTC One Mini

HTC ailesinin yeni üyesi: HTC One Mini
HTC devrim yaratan teknolojileri ile akıllı telefon deneyimini yeniden tanımlayan ödüllü HTC One'ın kompakt versiyonu HTC One Mini'yi kullanıcıların beğenisine sundu.
181 ülke ve 583'ü aşkın şebekede kullanılan ve dünya çapında eşi görülmemiş bir başarı elde eden HTC One, şirketin marka bilinirliğini genç tüketiciler arasında %871 yükselterek tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkardı. HTC One sahiplerinin %94'ü tarafından tavsiye edilmesi sonucunda, gelecek altı ay içinde bir HTC sahibi olmak isteyen tüketicilerin sayısı da ikiye katlandı. 
 
Cebe rahatlıkla sığan bir gövdede mobil teknolojinin en iyi özelliklerini isteyen tüketicilerin çağrısına cevap veren HTC One Mini, inovasyon lideri platformu üzerinde yükselirken marka için heyecan verici bir dönemin de başlangıcını müjdeliyor. Görüntüsünü HTC One'ın ikonik tasarımından alan One ailesinin bu yeni üyesi 4,3 inç ekran ve güçlü çift çekirdekli 1,4 GHz işlemci ile bir araya getiriyor. Aynı zamanda HTC Sense® ile Android'in en son sürümü ile gelen cihaz, HTC'nin amiral gemisi mobil deneyimini stilin yanı sıra üst düzey görünüm ve performans talep eden kullanıcılara sunuyor. 
 
HTC Corporation CEO'su Peter Chou : 
 
Pazarın önde gelen akıllı telefonun ardından şimdi de HTC One Mini'nin gelişi ile dünyanın en iyi akıllı telefon ailesini kullanıcılar ile buluşturmaktan son derece gurur duyuyoruz. HTC One Mini, HTC One'ı başarıya ulaştıran tüm unsurları daha küçük ama aynı derecede göz alıcı bir ölçekte içinde barındırıyor. 
 
Tasarım harikası 
 
Keskin ve canlı bir 4,3 inç (11 cm) Yüksek Çözünürlükte 720p ekranı bulunan HTC One Mini, HTC'nin rakipsiz tasarım özelliklerine de sahip. Gümüş ve Siyah renklerinde sunulan HTC One Mini'nin çarpıcı alüminyum tek parça gövdesi, ince profili ve ikonik tasarımı olağanüstü görünümün yanı sıra elde de harika bir his veriyor. 
 
HTC BoomSound: Mobil ses deneyimi sonsuza dek degişti 
 
HTC One, HTC BoomSound'un çift ön stereo hoparlörleri ile akıllı telefon ses deneyiminde bir devrim yaratmıştı. Ses kalitesindeki bozulmaları azaltmak ve en ince detayları sunmak üzere tasarlanmış amplifikatörler içeren HTC One Mini de aynı muazzam sesi sağlayarak müzik dinlerken, video izlerken veya oyun oynarken sizi ve dostlarınızı hareketin tam kalbine yerleştiren bir deneyim sunuyor. Beats Audio? entegrasyonu sayesinde sesi bir üst düzeye taşıyarak mobil telefon üzerindeki en iyi ses deneyimini kullanıcılar ile buluşturuyor. 
 
HTC BlinkFeed: Sevdiğiniz içeriklerin tümü tek bir ekran üzerinde 
 
HTC One Mini en sevdiğiniz içerikleri mobil dünyanızın merkezine yerleştiriyor. Ana ekranı istediğiniz her türlü bilgiyi içeren tek bir canlı akışa dönüştüren HTC BlinkFeed sosyal güncellemeleri, haber kaynaklarını ve fotoğrafları doğrudan en çok ihtiyaç duyduğunuz yere getiriyor. En uygun ve ilginç kaynaklardan her gün 10.000'i aşkın yayın ile en güncel içerikleri bir araya getiren HTC BlinkFeed, ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi ve çok sayıda uygulamayı internet sitesi arasında geçiş yapmanıza gerek kalmaksızın tek bir ana ekranda size sunuyor. 
 
HTC Zoe ve Video Önizlemeleri ile HTC UltraPixel Kamera 
 
Nefes kesen UltraPixel Kamera ile çalışan ve HTC Zoe'ye sahip olan HTC'nin devrim yaratan kamera deneyimi ile hiçbir anı kaçırmayacaksınız. HTC'nin geleneksel akıllı telefon sensörlerine kıyasla yüzde 300 daha fazla ışık toplayan UltraPixel kamera, karanlık ortamlarda dahi olağanüstü detaylarda ve geliştirilmiş dinamik aralıkta 
 
fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. HTC Zoe aynı zamanda üçer saniyelik videolar ile özel anlara hayat vererek bir dizi gelişmiş düzenleme yeteneklerini ve yaratıcı esnekliği mümkün hale getiriyor. 
 
1,6 Megapiksellik ön kamera ile hayranlık verici görüntüler ve olağanüstü otoportreler çekme özelliği ile her şeyi kendinize saklamak istemeyeceksiniz. Yaşayan, nefes alan galeride fotoğraflarınıza hayat vererek hiçbir profesyonel düzenleme yazılımı veya becerisine gerek olmaksızın Video Önizlemeleri ile otomatik olarak üretilen nefes kesici görsellikteki 30 saniyelik gösteriler ile özel anlarınızı paylaşın. Videolarınızı herkesin tadını çıkarması için çevrimiçinde paylaşmadan önce tek yapmanız gereken, önceden yüklenmiş temalar veya kendi kişisel müzik kütüphanenizden kendi şarkınızı seçmek. 
 
Ulaşılabilirlik 
 
Ağustos ayından itibaren belirlenmiş pazarlarda satışa sunulacak olan HTC One Mini Eylül ayından itibaren de tüm dünyada piyasaya sürülecek. 
 
HTC BlinkFeed içerik ortakları hakkında daha fazla bilgi için, HTC Blogu'nu ziyaret ediniz.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim