• BIST 9059.9
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Huawei EISA’dan üçüncü kez ödülle döndü

Huawei EISA’dan üçüncü kez ödülle döndü
Huawei, yeni amiral gemisi P8’le, “European Imaging and Sound Association - Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA)” tarafından, üst üste üçüncü yılında, “Avrupa’nın Tüketici Odaklı Akıllı Telefonu - European Consumer Smartphone” ödülüne layık görüldü.


Dünyanın lider bilgi ve iletişim teknolojileri markası Huawei, en son amiral gemisi P8’le, Avrupa’nın Tüketici Odaklı Akıllı Telefonu - European Consumer Smartphone 2015 – 2016 ödülünün sahibi oldu. Huawei böylelikle üç yıl üst üste bu kategorideki EISA ödüllerini toplamayı başardı.  
 
Geçen yılın ödüllü ürünü P7’nin başarısını sürdüren P8, serinin zengin özelliklerle donatılmış, stil ve işlevselliği bir arada sunan Huawei ürünlerinin öncüsü olarak, kullanım kolaylığı ve üstün özellikleriyle, kullanıcıların kalbini kazanmayı başardı. EISA tarafından da beğeniyle karşılanan Huawei P8, gelişmiş kamera performansı ve amiral gemisi segmentine yakışan göz alıcı dış görünümüyle, son derece etkileyici. 2.680 mAh kapasitesindeki pili, düşük ışık şartlarında dahi en iyi performansı sunan f/2 lens donanımı ve Full HD IPS‐NEO 5,2 inç’lik ekranı, P8’in üst düzey özelliklerinden bazıları.
 
Düşük ışıktaki benzersiz kamera performansı ve yüksek kontrast değerleri, “ışıkla boyama” özelliği ile birlikte, kullanıcılara yaratıcılıkta sınır tanımadan, her koşulda farklı çekimler yapma imkanı veriyor.
 
Huawei Tüketici Ürün Grubu Pazarlama Kurulu Başkanı Glory Zhang yaptığı değerlendirmede şöyle dedi; “Üçüncü yılda da bu ödüle layık görülmekten büyük gurur duyuyoruz. Sektör standartlarının üzerinde, devrim niteliğinde ve kullanıcı dostu bir akıllı telefon yaratmak için çok çalıştık ve karşılığında kullanıcılardan dünya çapında tam not alan P8’i ortaya çıkardık.”
 
Ağustos 2014’te Huawei P7 de üstün özellikleri ve tasarımıyla, Avrupa’nın Tüketici Odaklı Akıllı Telefonu 2014 – 2015 ödülünün sahibi olmuştu. Bugün 1000’den fazla ülkede satılmakta olan Huawei P7, 7 milyonluk sevkiyat rakamıyla dikkat çekici bir başarının sahibi oldu. Huawei, 2013 – 2014 döneminde ise aynı ödülü, 6,18 mm’lik ultra ince gövdesiyle ilgi çeken P6 modeliye kazanmıştı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim