• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Huawei'nin 2015 hedefi ilk üçe girmek

Huawei'nin  2015 hedefi ilk üçe girmek
Geçtiğimiz günlerde dünyanın en ince akıllı telefonu Ascend P6'yı tüketicilerin beğenisine sunarak büyük bir ses getiren Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, gelecek yıllarda daha da yukarıları hedefliyor.
Geçtiğimiz günlerde dünyanın en ince akıllı telefonu Ascend P6'yı tüketicilerin beğenisine sunarak büyük bir ses getiren Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, gelecek yıllarda daha da yukarıları hedefliyor. Bunun için çalışmalarını sürdüren şirketin son hedefi Nokia olmuştu. Nokia'yı alma fikrine sıcak bakan Huawei, bu konuda şimdilik sessizliğini korusa da CEO Richard Yu geçtiğimiz günlerde şirketin gelecek planlarına yönelik birkaç açıklama yaptı. 
 
Şimdilik planlarını daha iyiyi daha ucuza satmak olan Huawei'nin CEO'su, gelecek yıllarda kalite ve yeniliğe önem vereceklerini ve şu an dünyanın en önemli akıllı telefon üreticileri olan Apple ve Samsung'dan daha iyi cihazlar üretip, bu fiyatları daha ucuza satacaklarını belirtti. Bu şekilde 2015 yılında dünyanın en önemli üç akıllı telefon üreticisinden birisi olacaklarını da sözlerine ekledi. 
 
Öte yandan rakipleri içinse, bir zamanlar Nokia'nın en iyi cihazları yaptığını daha sonra ise Apple en iyilerini yaptığını şimdi ise Samsung'un en iyi cihazları yaptığını dile getiren Yu, önümüzdeki yıllarda en iyinin kimin olacağını kimsenin bilemeyeceğini söyledi. 
 
Huawei, şu sıralar ses getiren ve yenilikçi cihazlar yaparak gündeme gelmeye devam etse de önümüzdeki yıllara dair önemli hedeflere sahip.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim