• BIST 9716.09
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Hyundai, 50 bin adet satış hedefliyor

Hyundai, 50 bin adet satış hedefliyor
Hyundai, agresif kampanyalardan çekilerek yılı 50 bin adet satışla kapatmaya hazırlanıyor.

HYUNDAİ 50 BİN SATIŞI HEDEFLİYOR

Hyundai, agresif kampanyalardan çekilerek yılı 50 bin adet satışla kapatmaya hazırlanıyor.

Accent Era modeliyle binek otomobilde en çok satılan model unvanına sahip Hyundai, agresif kampanyalardan çekilerek yılı 50 bin adet satışla kapatmaya hazırlanıyor.

Bu yıl hedeflerinin pazar payı kazanmak ya da satışta liderlik olmadığını anlatan Hyundai Assan Genel Müdür Yardımcısı Burak Ağaççıoğlu, "Bizim açımızdan hedeflendiği gibi bir yıl geçiyor. Marka olarak bundan memnunuz. Nihayetinde sadece satış değil, üretimi de olan bir yapımız var. Gelecek yıl da yine benzer bir tempoyla yeni modellerin de etkisiyle 50 binlik satışa ulaşmayı bekliyoruz" dedi.

2011'le ilgili pazar hedeflerinin 730-750 binler düzeyinde olduğunu kaydeden Ağaççıoğlu, pazarın daha da büyümesinin ancak filo satışlarıyla mümkün olacağını söyledi. Yılın tamamında nasıl bir pazar oluşacağını algılamak açısından ocak ve şubat aylarının referans niteliği taşıdığını belirten Ağaççıoğlu, "Eğer ilk iki ayda, geçen yılki rakamlar (ortalama 20 bin) çıkarsa -ki düşüktü- o zaman pazarın bu yıldan farklı çıkması zor. 2011, hem Hyundai hem de bayilerimiz adına önemli bir yıl olacak. Yeni Accent Güney Kore'den gelecek, eski model de satılmaya devam edecek. Getz modelinin bitmesiyle birlikte i20'de daha etkili bir satış planı olacak" açıklamasını yaptı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim