• BIST 9524.59
  • Altın 2490.845
  • Dolar 32.5516
  • Euro 34.65
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Hyundai forkliftleri Türkiye'yi dolaşıyor

Hyundai forkliftleri Türkiye'yi dolaşıyor
Hyundai’nin yeni 9 serisi akülü forkliftleri, donanımı ve ergonomisiyle Türkiye pazarına sunuldu. Geçtiğimiz sene sonunda demo yapılmak üzere müşterilerin beğenisine sunulan demo forkliftler 2014 yılı boyunca 25 farklı şehir gezdi.

1,5 tondan 5 tona kadar geniş  ürün yelpazesine sahip yeni 9 serisi forkliftler, Hyundai kalitesini akülü forklift üzerinde deneyim edindirmek amacıyla sene boyunca Türkiye’nin dört bir yanını gezerek, farklı sektörlerde beğeniyle karşılandı. Forflifler 25 şehirde gıda, üretim-imalat, mermer-maden ve orman ürünleri gibi yoğun forklift kullanılan sektörlerde hizmet veren fabrika ve depolarda test edildi.

100 Demo Başarıyla Tamamlandı

Demo faaliyetlerini başarıyla devam ettiren HMF Makina 100. demosunu geçtiğimiz günlerde tamamladı. 100. Hyundai demosunun yapıldığı  firma sahibi Ahmet bey; “Hyundai markası zaten daha önceden bildiğimiz ve güvendiğimiz bir marka. Yeni akülü modelini test ettik, bir sonraki forklift ihtiyacımızda Hyundai’den şaşmayacağız.” şeklinde beğenilerini belirtirken, demo makinasını kullanan deneyimli forklift operatörü; “Sürüş konforlu ve yüksek performans sahibi bir makine. Özellikle görüş açısı ve operatör koltuğu operatör düşünerek tasarlanmış. Çok beğendik.” şeklinde görüşünü belirtti.

Hyundai 9 Serisi Akülü Forkliftlerle Enerji Verimliliği

Alternatif çalışma modları sayesinde rakiplerine kıyasla daha fazla enerji tasarrufu sağlayan yeni 9 serisi Hyundai akülü forkliftler, uzun süre kullanım olanağı ile operatörün çalıştığı alana göre çalışma modunu belirliyor. Böylelikle 9 serisi hyundai forkliftler hem makina için hem de kullanıcı için büyük avantaj sağlıyor.

Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarımlarını geliştiren HHI Endüstriyel Tasarım ve Araştırma Departmanı tarafından uzun çalışmalar sonunda geliştirilen 9 serisi Forkliftlerde görüş alanı %75 arttırıldı. Dünyaca ünlü  Red-dot Tasarım ödülüne layık görülen 9 serisi Hyundai Forkliftler günümüzün çevresel ve teknik güvenlik ihtiyaçlarını karşıladıklarından yenilikçi araştırma geliştirme alanı konusunda pek çok ödüle sahip.

www.ulastirma.com.tr

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim