• BIST 9685.43
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Hyundai Truck'lar belediyelere hizmet ediyor

Hyundai Truck'lar belediyelere hizmet ediyor
Çevre ve Orman Bakanlığı'nın “Temiz bir Türkiye” için belediyelere teslim ettiği Hyundai Truck hidrolik sıkıştırmalı katı atık toplama araçlarının adedi 239'a yükseldi.

HYUNDAI TRUCK’LAR BELEDİYELERE HİZMETE DEVAM EDİYOR

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın “Temiz bir Türkiye” için belediyelere teslim ettiği Hyundai Truck hidrolik sıkıştırmalı katı atık toplama araçlarının adedi 239'a yükseldi.  

Türk otomotiv sanayinde 45. yılını kutlayan Karsan, Çevre ve Orman Bakanlığı’nın belediyelerin katı atıklarını modern araçlarla toplama imkanı tanımak üzere Mart 2010’da başlattığı projede tercih edilmeye devam ediyor.  Çevre ve Orman Bakanlığı’nın vatandaşların sağlıklı bir çevrede, yüksek standartlara sahip ortamlarda yaşamasını sağlamak amacıyla yola çıktığı projede, en son teslimat 23 Mayıs 2011 Pazartesi günü bakanlığın Ankara Gölbaşı'nda bulunan tesislerinde gerçekleşti. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleşen törende 55 adet Hyundai Truck HD75 150 PS araç daha Türkiye çapında belediyelere teslim edildi. İlk kez Mart 2010’da başlatılan projeye 184 adet Hyundai Truck HD 75 çöp kamyonu teslim eden Karsan, son teslimatı ile birlikte belediyelere verdiği araç sayısını 239’a yükseltmiş oldu.

Törende yaptığı konuşmada, ülke genelinde temiz bir çevre hedefi çerçevesinde hareket etmeye devam ettiklerini belirten Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu, araçların tüm belediyelere hayırlı olmasını diledi. Törenin ardından bir adet Hyundai Truck HD75 150 PS aracın direksiyonuna geçen ve aracı kullanan Bakan Eroğlu, aracın kullanım kolaylığı ve konforundan övgüyle söz etti.

Euro 4 normlarına sahip düşük emisyonlu çevreci motoru ve modern tasarımı ile belediyelerden büyük beğeni kazanan Hyundai Truck kamyonlar, böylelikle son dönemde Türkiye genelinde belediyelerin çöp kamyonu filolarında kendi sınıfında liderliğini korudu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim