• BIST 9524.59
  • Altın 2490.695
  • Dolar 32.5745
  • Euro 34.6794
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

IAAIA, THY'nin ev sahipliğinde yapılacak

IAAIA, THY'nin ev sahipliğinde yapılacak
Uluslararası Havayolu İç Denetçileri Birliği Konferansı’na (IAAIA) Türk Hava Yolları ev sahipliği yapıyor.

Türk Hava Yolları, IAAIA'e ev sahipliği yapacak

Uluslararası Havayolu İç Denetçileri Birliği Konferansı’na (IAAIA) Türk Hava Yolları ev sahipliği yapıyor.

19’uncu Uluslararası Havayolu İç Denetçileri Birliği (International Association of Airline Internal Auditors - IAAIA) Konferansı, 10 - 13 Ekim 2010 tarihleri arasında Türk Hava Yolları’nın ev sahipliğinde The Marmara Taksim Oteli’nde yapılacak.

1991 Yılında kurulan ve 70’den fazla havayolunun üyesi olduğu Uluslararası Havayolu İç Denetçileri Birliği’nin amacı havayolları iç denetim birimlerinin tecrübelerini ve en iyi uygulamalarını paylaşarak sektördeki sorunlara çözüm üretmek.

Konferansa IATA ve IAAIA üyesi olan ve olmayan havayolu kuruluşu temsilcileri, uluslararası bağımsız denetim kuruluşları, global dağıtım sistemi CRS kuruluşları, uluslararası risk yönetim kuruluşları ve diğer sektör temsilcileri katılacak.

Türk Hava Yolları Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın da üyesi bulunduğu birlik, her yıl bir ülkede sektör temsilcilerinin katılımıyla konferans düzenliyor. Türk Hava Yolları’nın ev sahipliğinde düzenlenecek bu yılki konferansta iç kontrol sistemi, global havayollarında risk yönetimi, uluslararası finansal raporlama standartları ve havayolları üzerindeki etkileri, bir diğer denetim aracı olarak sürekli kontrol ve havayolu fraud risk (sahte işlem) değerlemesi gibi ana konular oluşturmaktadır.
Bu yılki konferansın sponsorları KPMG ve Sabre Airline Solutions ile Deloitte, Ernst & Young, Neohapsis, PwC ve Sharpe Decisions Inc olup Konferansa ait detaylı bilgiye www.iaaia.com adresinden ulaşılabilir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim