• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

iAd'in Avrupa iş ortaklarından biri de THY

iAd'in Avrupa iş ortaklarından biri de THY
Apple'ın mobil reklam platformu iAd'in Avrupa iş ortaklarından biri de THY oldu.

'APPLE' REKLAMINA THY KONDU

Apple'ın mobil reklam platformu iAd'in Avrupa iş ortaklarından biri de THY oldu.

THY tanıtım atağına, mobil platformlarla devam ediyor. Apple'ın mobil reklam platformu iAd'in Avrupa iş ortaklarından biri de THY oldu. THY iPhone'dan iPad'e mobil cihazlarda reklam şovuna çıktı

APPLE'IN iPad, iPhone, iPod mobil cihazlarında kullandığı işletim sistemi ile birlikte yer alan iAd reklam platformunun Avrupa'daki partnerleri belli oldu. Aralarında THY'nin de bulunduğu iAd platformunda L'Oreal, Renault, Louis Vuitton, Nespresso, Citi, Evian, AB InBev, Absolute Radio gibi uluslararası markalar yer alıyor. THY reklam çalışmalarında uluslararası platformlara sponsorluk dışında mobil reklam platformunu da eklemiş oldu. Apple iAd mobil reklam platformunun duyurusunu iPhone 4 tanıtımında Haziran 2010'da yapmıştı.

ABD'DE 25 İŞORTAĞI VAR

Mobil reklam şebekesinin ABD'deki başlangıcı Temmuz ayında yapılmıştı. Apple pek çok uluslararası markayı yanına aldığı açılışta reklam platformuna etkili bir başlangıç düzenlemişti. iAd mobil reklam platformu arkasına milyonlarca iPad, iPod ve iPhone cihazından ve iTunes gibi servislerden güç alıyor. Apple iTunes üzeinden sattığı şarkı, dizi, film ve uygulamalar ve 41 ülkede 180 milyon kullanıcının kredi kartı bilgisine sahip.

Mobil reklam pastası için Apple, Google ile kapışıyor

APPLE 1 Temmuz'da başlayarak iAds uygulaması ile mobil reklam piyasasına göz diktiğini uygulamalarla ilan etti. Sigortadan otomotive, eğlenceden mağazalara 15 marka ile anlamasını açıkladı. Şu anda 25 ulusal marka Apple ile işbirliği yapıyor. Mobil reklama göz diken Apple, küresel çapta rakibi Google dışında aslında yerel operatörlere de rakip oluyor. Apple niyetini daha önce iPhone 4'ü tanıtmadan önce mobil reklam şirketini satın alırken göstermişti. Apple, AdMob'u Google'a kaptırdıktan sonra 275 milyon dolara mobil reklam şirketi Quattro'yu satın almıştı.

Güncel havacılık haberleri için THY Haber'i takip edin.

www.thyhaber.com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim