• BIST 9443.71
  • Altın 2502.724
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.805
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

IALA Yönetimi DenizHaber'i ziyaret etti

IALA Yönetimi DenizHaber'i ziyaret etti
Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Gary Andrew Prosser ve üst düzey IALA Heyeti Deniz Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

IALA Üst Yönetimi DenizHaber'i ziyaret etti

Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Gary Andrew Prosser, IALA eski Genel Sekreteri Torsten Kruuse, IALA Denizcilik Akademisi (WWA) Dekanı Amiral Jean-Charles Leclair, IALA Teknik Koordinasyon Müdürü Mike Hadley, World VTS Guide Müdürü Paul Owen ve IALA Genel Sekreter Asistanı Wirginia Butler; Deniz Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Ziyarette, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel MüdürüCemalettin Şevli, IALA VTS Komite Başkanı Kaptan Tuncay Çehreli, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Genel Sekreteri Süheyl Demirtaş, Uzmar Genel Müdürü Kaptan Kaan Altuğ, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat,İstanbul Haber Ajansı Genel Koordinatörü Tarkan Biricik, Ulaşım Online Editörü Buse Biricik ve Esra Sarıkeçe hazır bulundu.

Konuk heyet onuruna verilen akşam yemeğinden sonra, Deniz Haber AjansıYönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuk Heyete, proje halinden yaşama geçirilmeye çalışmaları tamamlanmak üzere olunan, Uluslararası Denizcilik Stratejileri Araştırma Merkezi'nin (UDSAM) hakkında bir sunum yapıldı.

Terasport'ta yapılan keyifli sohbetin ardından Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Gary Andrew Prosser, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat'a IALA amblemli bir kravat hediye etti.

terasport_1.20120913104758.jpg

terasport_2.20120913104813.jpg

terasport_3.20120913104827.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim