• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

IALA’dan Deniz Haber Ajansı’na ‘Özel Teşekkür'

IALA’dan Deniz Haber Ajansı’na ‘Özel Teşekkür'
Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Francıs Zachariae, Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'a "Teşekkür Plaketi" verdi.

 

Deniz Haber Ajansı tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen  ve dünya denizciliğinin en önemli kişi ve kurumlarını bir araya getiren 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri töreni organizasyonu yabancı konuklardan tam not aldı.

Dünya denizciliğinin en önemli kişi ve kurumlarını bir araya getiren organizasyona büyük övgüler yağdıran yabancı konuklar Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat’ı böyle bir organizasyon ile dünya denizcilerini bir araya getirdiği için teşekkür etti.

5 Eylül akşamı Ataköy Sheraton Otel'de düzenlenen 10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri kapsamında Deniz Haber Ajansı’nın davetlisi olarak İstanbul’a gelen Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Francis Zacharie, Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat’a IALA Yönetim Kurulu Kararı ile böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı ve sektör temsilcilerini bir araya getirdiği için “Teşekkür Plaketi” verdi.

Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri  Francıs Zachariae, böyle bir organizasyonu düzenleyip dünya denizcilik sektörü  temsilcilerini bir araya getirdiği, Türk misafirperliğini ve Türk kültürünü yabancı konuklara en iyi şekilde gösterdiği için Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat’a IALA Yönetim Kurulu kararıyla ‘Teşekkür Plaketi’ verildiğini sözlerine ekledi.

plaket_2-001.jpg

IALA’dan Deniz Haber Ajansı’na Teşekkür Mektubu

Yapılan organizasyondan oldukça memnun ayrılan tüm konuklar Deniz Haber Ajansı’na teşekkür ederken, IALA Genel Sekreteri Francis Zacharie, Recep Canpolat'a teşekkür mektubu gönderdi. Francis Zacharie kendi imzası ile gönderdiği mektupta  10. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik ve Başarı Ödülleri Töreni davet edilmekten, böylesine güzel ve anlamlı bir organizasyonun içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

iala_tesekkur_buyuk.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim