• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı oldu

İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı oldu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) başkan Kadir Topbaş’tan sonra en yetkili 2’inci ismi olan Genel Sekreter Adem Baştürk, koltuğunu İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı’ya devretti.

Saraçhane’de bulunan Başkanlık Sarayı’nda 13 yıldır birlikte çalıştığı iş arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlanan Baştürk, binadan ayrılırken duygulu anlar yaşadı. Devir teslim töreninin ardından belediye çalışanlarına kısa bir konuşma yapan Baştürk,  “Bu ekip İstanbul'u nereden nereye getirdi. Ben de bu takımın neferlerinden biriydim. Benim için bitti ama sizin için devam ediyor. Bu birliği, takım havasını muhafaza etmek gerekiyor" dedi.

Genel Sekreterlik koltuğuna oturan Baraçlı, Baştürk'ü aracına kadar uğurladı.   

64 yaşında emekliye ayrılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Adem Baştürk, 1994’ten bu yana İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter yardımcılığı ve genel sekreterliği görevlerinde bulundu. 2002’de milletvekili seçilen Baştürk, 2009’da yeniden genel sekreter olarak İBB’ye geri döndü. Baştürk, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından görevini 1966 İstanbul doğumlu olan İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı’ya devretti.

Baraçlı, daha önce Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Proje Koordinatörlüğü, Milli Prodüktivite Merkezi Yönetim Danışmanlığı, İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Güreş Federasyonu Denetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştu.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim