• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

IBM şampiyonlarından biri Türkiye'den!

IBM şampiyonlarından biri Türkiye'den!
Dünyada IBM İşbirliği Çözümleri teknolojilerini en iyi kullanan 50 BT uzmanından biri Türkiye;den Serdar Başeğmez oldu.

IBM şampiyonlarından biri Türkiye'den!

Dünyada IBM İşbirliği Çözümleri teknolojilerini en iyi kullanan 50 BT uzmanından biri Türkiye;den Serdar Başeğmez oldu.

IBM tarafından yapılan açıklamaya göre, IBM çözümlerini ve hizmetlerini en iyi şekilde kullanan BT profesyonelleri, iş liderleri, geliştirmeciler, eğitimciler ve mentorlar arasından seçilen IBM Şampiyonları belirlendi.

Teknik konularla yakından ilgilenen yaratıcı düşünce liderlerini takdir etmek, seslerini duyurmak ve etki alanlarını genişletmelerine yardımcı olmak amacıyla her yıl IBM Şampiyonları Programı adı altında çeşitli ülkelerden seçilen şampiyonlar arasında bu yıl Türkiye'den Serdar Başeğmez de yer aldı.

Dünya genelinde yapılan ve sadece 50 kişinin kazandığı şampiyonluk unvanına, Türkiye'nin de içinde bulunduğu bölgeden Başeğmez dahil yalnızca iki kişi seçildi.

IBM Şampiyonları Ödülüne layık görülen kişilere IBM tarafından ayrıcalıklı bir konum verilirken talepleri ve önerileri en üst düzeylerde değerlendiriliyor.

2011 yılı IBM İşbirliği Çözümleri Şampiyonu unvanını kazanan Başeğmez'in; yazılım geliştirme, sistem entegrasyonu, Lotus Notes ve Domino altyapı hizmetleri, sosyal yazılım ve işbirliği uygulamaları gibi alanlarda uzmanlığı bulunuyor.

2003 yılında kendi şirketi Developi Bilgi Sistemleri'ni kuran Başeğmez, IBM Lotus yazılımları üzerine profesyonel hizmet sunuyor. 2008 yılında kurulan Lotus Türkiye Kullanıcı Grubu'nun eş başkanlığını da yürüten Başeğmez ayrıca Lotus yazılımlarıyla ilgili tek Türkçe blog sitesi olan LotusNotus.com üzerinde İngilizce ve Türkçe yazılar yazıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim