• BIST 9456.53
  • Altın 2496.393
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8183
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

IC Çeşme Marina'yı bin tekne ziyaret etti

IC Çeşme Marina'yı bin tekne ziyaret etti
IC Çeşme Marina Ticari ve İdari İşler Müdürü Tahir Doğan, hedeflerinin 2011 yılında yüzde 75'lik doluluk oranını yakalamak olduğunu söyledi.

IC Çeşme Marina'yı bin tekne ziyaret etti

IC Çeşme Marina Ticari ve İdari İşler Müdürü Tahir Doğan, hedeflerinin 2011 yılında yüzde 75'lik doluluk oranını yakalamak olduğunu söyledi.

Marinanın 6 ay önce hizmete girdiğini açıklayan Doğan, bu süre zarfında denizde yüzde 50 oranında bir doluluk oranına ulaştıklarını ifade etti.

Doğan, şu ana kadar marinayı bin teknenin ziyaret ettiğini belirterek, şu bilgileri verdi:

“Marina açılalı 6 ay gibi kısa bir süre oldu. Bu süre zarfında, denizde yüzde 50 doluluğa ulaştık. Marinayı açılışından bu yana 1.000 tekne ziyaret etti. 2011'deyse hedeflerimizi daha da yukarılara çektik. 2011 sonu itibariyle yüzde 75 doluluğa ulaşarak 1.500 tekne misafir etmeyi amaçlıyoruz. Atina'ya yaptığımız ziyarette 20'ye yakın acente ve broker ile çok olumlu görüşmeler yaptık. Bu görüşmeler neticesinde, acentelere bağlı charter teknelerin ve özel yatların Çeşme Marina'ya gelmesi konusunda mutabık kaldık. Çeşme Marina'yı Yunan bayraklı tekneler için oldukça cazip bir merkez haline getireceğiz. Çok başarılı ve yoğun geçen ilk sezonun ardından, 2011'de çok daha güzel ve başarılı işlerin altına imza atmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çeşme Marina olarak 2010'da yakaladığımız başarı ivmesini 2011'de de hem denizdeki, hem de karadaki servis ve imkanlarımızla devam ettireceğiz.”

IC Çeşme Marina olarak yalnızca Türkiye'de değil, Avrupa'da düzenlenen birçok fuarı takip ettiklerini de vurgulayan Tahir Doğan, yerli tekne sahiplerine kendilerini kanıtladıktan sonra dünya çapındaki en büyük yatçılık fuarlarından olan ve 22-30 Ocak günleri arasında yapılan Düsseldorf Boat Show'a katıldıklarını dile getirdi. Doğan, marinanın denizde ve karada sunduğu kaliteli hizmetlerini, bağlama avantajlarını, Çeşme'nin ideal konumunu, karadaki ve denizdeki aktivitelerini dünya çapında büyük ilgi gören fuarda yabancı tekne sahiplerine anlattıklarını ifade ederek, “35 tekne sahibiyle görüşülerek yıllık bağlama kontratları imzalandı. Bu fuarın ardından İstanbul'da 11-20 Şubat günleri arasında yapılacak Türkiye'nin en büyük yatçılık fuarı Avrasya Boat Show'da da yerimizi alacağız. Çeşme'yi Doğu Akdeniz'in en önemli yat limanlarından biri haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Çeşme Marina'da teknelere bakım-onarım hizmetleri verildiğini de dile getiren Doğan, 80 tonluk travel lift ve 20 tonluk tekne taşıyıcıyla teknelere cazip çekek hizmeti fırsatı sunduklarını da sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim