• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

İÇDAŞ'dan birlik ve beraberlik sofraları

İÇDAŞ'dan birlik ve beraberlik sofraları
İÇDAŞ tarafından veriler iftar yemekleri sürüyor. Biga kapalı pazaryerinde ve Çanakkale Barbaros Mahallesinden sonra bugünkü iftar yemeği Lapseki İskele Mescid mevkiinde gerçekleştirilecek.

İÇDAŞ  tarafından veriler iftar yemekleri sürüyor. 13 Ağustos Pazartesi günü Biga kapalı pazaryerinde ve 14 Ağustos Salı günü Çanakkale Barbarosmahallesinde düzenlenen halk iftarları büyük ilgi ve katılımla gerçekleşti.

Bİga kapalı pazaryerinde 4000 kişilik halk katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin gelen misafirleri bizzat karşılarken Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin konuklar arasındaydı.

Çanakkale Valiliği ile İÇDAŞ’ın Çanakkale Barbaros Mahallesi muhtarlık önünde birlikte düzenlediği iftar yemeği ise renkli görüntülere sahne oldu. Barbaros Mahallesinde 4000 kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde kaside grubu ile canlı tasavvuf müziği icra edilirken sokak ortasına kurulan platform üzerinde 2 semazenin sema gösterisi büyük ilgiyle izlendi.

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, İÇDAŞ Genel Müdürü Bülend Engin ve Barbaros Mahalle muhtarı Şaban Şahin ev sahipliğindeki iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile sohbet ederek, halk iftarlarının toplumsal birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sunduğunu belirterek,konukların kadir gecesini kutladılar.

İÇDAŞ yetkilileri halk iftarlarının üçüncüsünün  bugün (15 ağustos Çarşamba günü) Lapseki İskele Mescid mevkiinde gerçekleşeceğini belirttiler.

icdas_iftar.jpg

icdas_iftar1.jpg

icdas_iftar2.jpg

icdas_iftar3.jpg

icdas_iftar4.jpg

icdas_iftar5.jpg

icdas_iftar6.jpg

icdas_iftar7.jpg

icdas_iftar8.jpg

icdas_iftar9.jpg

icdas_iftar10.jpg

icdas_iftar11.jpg

icdas_iftar12.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim