• BIST 9736.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

ICF Airports da Airex İstanbul 2010'a katıldı

ICF Airports da Airex İstanbul 2010'a katıldı
ICF Airports, Avrupa’nın üçüncü büyük sivil havacılık fuarı olan Airex İstanbul 2010’a katılıyor. Vancouver’da katıldığı Dünya Routes Forum’undan sonra, AIREX 2010’da da stant kuracak olan ICF Airports, uluslararası platformd

ICF Airports, AIREX 2010 Sivil Havacılık Fuarı’na katılıyor

ICF Airports, Avrupa’nın üçüncü büyük sivil havacılık fuarı olan Airex İstanbul 2010’a katılıyor. Vancouver’da katıldığı Dünya Routes Forum’undan sonra, AIREX 2010’da da stant kuracak olan ICF Airports, uluslararası platformdaki gücünü arttırıyor.

Katılımcı uçak sayısında dünyanın en büyük fuarlarını geçen AIREX ISTANBUL 2010, Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı 30 Eylül – 3 Ekim tarihleri İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda kapılarını 8. kez acıyor. Bu yıl 45 uçak ve helikopteri ağırlayacak. 30 ülkeden yaklaşık 150 katılımcının olacağı fuar, 40’ın uzerinde özel iş jetini, bölgesel ve uzun menzilli yolcu uçaklarını ve yeni nesil sportif hava araçlarını ziyaretçilerle buluşturacak. İlk kez 1996 yılında düzenlenen ve her iki yılda bir yapılan Airex İstanbul, katılımcı profili itibarı ile “sivil havacılık ve havalimanları” endüstrilerinin her ikisini de kapsayan dünyadaki tek fuar olma özelliğini taşıyor.

Airex İstanbul’da kurduğu stantta kendini uluslararası platformda daha iyi tanıtma şansı yakalayacak olan ICF Airports’un sektöre son dönemde getirdiği yenilikleri anlatması bekleniyor. Müşterilerin memnuniyeti için CIP hizmetlerini yalnızca dış hatlarda değil iç hat yolcularına da sunmaya başlayan ICF Airports, terminallerden ayrı CIP (Genel Havacılık Terminali) binası ile öne çıkıyor. Ayrıca, Antalya’daki turizm potansiyelinin tüm dünyaya tanıtımına da büyük önem veren ICF Airports, dünyaca ünlü havacılık forumu Routes’u Şubat 2011’de Antalya’da ağırlıyor. Böyle bir organizasyona Türkiye’de ev sahipliği yaparak yine bir ilki gerçekleştiren ICF Airports, Routes Turizm Akdeniz Forumu’nda Akdeniz çanağındaki 35 ülkeden yaklaşık 400 katılımcı ağırlayacak. Turizm ve havacılık sektörü yöneticilerinin katılımı, ikili iş görüşmeleri ve Antalya’nın tanıtımından oluşacak organizasyonun imza töreni 22 Haziran 2010’da Antalya’da yapılmıştı.

ICF Airports Hakkında

Fraport-IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği A.Ş., 14 Eylül 2007'den itibaren İç Hatlar Terminali ve 1. Dış Hatlar Terminali ile 2009 yılında 2. Dış Hatlar Terminali'nin 17 yıl süresince işletim hakkını üstlenmiştir. ICF Airports, Antalya Havalimanı I. ve II. Dış Hatlar Terminali, İç Hatlar Terminali ve CIP Salonu ve Mütemmimlerini işletme hakkını 3 milyar 196 milyon Dolar gibi rekor bir ihale bedeli ile kazanmıştır. ICF Airports uluslararası standartlarda sunduğu yüksek kalitede hizmet, teknolojiye yaptığı yatırım, eğitimli ve kalifiye personelinin yanı sıra iş ortaklarıyla kurduğu güçlü ve uzun vadeli ilişkiler sayesinde, sektörde etkin bir konuma sahiptir. Ülkemizin en önemli havalimanı işletmecilerinden biri olan ICF Airports, Fraport AG ve IC İçtaş’ın uzun yıllara dayanan deneyimlerinden sağladıkları sinerji ile sektörde liderliği hedeflemektedir.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim