• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

ICF Airports, sektörü bir araya getiriyor

ICF Airports, sektörü bir araya getiriyor
ICF Airports, Akdeniz’in havacılık ve turizm sektörlerinin önde gelen isimlerini Routes Turizm Akdeniz Forumu’nda bir araya getiriyor.

ICF AİRPORTS'DAN DEV RANDEVU

ICF Airports, Akdeniz’in havacılık ve turizm sektörlerinin önde gelen isimlerini Routes Turizm Akdeniz Forumu’nda bir araya getiriyor.

Havalimanlarını ve havayollarını buluşturarak dünyada havacılık sektörünün büyümesinde rol oynayan Routes Gelişim Forumu, 13 Şubat’ta Routes Turizm Akdeniz adıyla ilk kez Antalya’da gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca sürecek olan etkinlik, havacılık sektörünün yanı sıra turizm sektörüne de kapılarını açacak. Akdeniz Havzası’nın önemli turizm merkezlerinden Antalya böylece, sektördeki küresel ağırlığını arttırmak üzere çok önemli bir adım atarak Routes Turizm Akdeniz Forumu’na ev sahipliği yapacak.

Akdeniz çanağındaki havayolları, havalimanlarının yanı sıra turizm sektöründen tur operatörleri ve otel zincirlerinin de katılımının beklendiği Routes Turizm Akdeniz Forumu’nun hem Antalya hem de Türk turizmi için önemli fırsatlar yaratması bekleniyor. Akdeniz ülkelerinin havacılık ve turizm sektörlerinden yaklaşık 400 temsilcinin katılması öngörülen Forum, 13-15 Şubat 2011 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek. Katılımcılar, önceden planlanmış, devamlı ağ oluşturma ve iş geliştirmelerini sağlayacak bire bir iş görüşmelerinin yanı sıra Antalya’nın sahip olduğu turizm potansiyelinin tüm yönleriyle tanıtılacağı etkinliklere de katılacaklar.

Routes; sürekli ağ oluşturma ve iş geliştirme platformu

Routes Dünya - Dünya Routes Gelişim Forumu havayolu, hava alanı ve turizm networkunu bir araya getiren dünyaca ünlü bir etkinliktir. Routes, global ve bölgesel olarak düzenlediği forumlarla havaalanlarının hava hizmetlerinin gelişimi konusundaki rolünü destekler. Bu yılki Dünya Routes Gelişim Forumu 19-21 Eylül tarihleri arasında Vancouver, Canada’da gerçekleşecek. Bölgesel Routes organizasyonları Routes Amerika, Routes Asya, Routes Avrupa, Routes Afrika ve Routes CIS içeriyor.

Routes, İngiltere Manchester kökenli ASM şirketinin bir parçası olarak 1995’de yönetici Mike Howarth tarafından havayollarına güzergâh konusunda danışmanlık yapmak amacıyla kuruldu. Her iki firma da, hava ulaşımında güzergâh geliştirilmesi konusunda çözüm üretmede lider olan Routes Gelişim Forumu’nun alt kuruluşudur.

Dünyaca ünlü Routes Forumu, resmi ve önceden planlanmış görüşmeler dışında devamlı ağ oluşturma ve iş geliştirme için planlanmıştır. Bu iki şekilde gerçekleştirilmektedir: 1) Temsilcilerin event sırasında diğer temsilcilerle de görüşme talep etmesini sağlayan ‘Ekstra Randevu Sistemi’ ile 2) Hoşgeldiniz karşılaması, gala yemeği, bilgi verici öğle yemekleri ve gün içerisinde molaları da içeren konukseverlik programı ile.

ICF Airports Hakkında

Fraport-IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği A.Ş., 14 Eylül 2007'den itibaren İç Hatlar Terminali ve 1. Dış Hatlar Terminali ile 2009 yılında 2. Dış Hatlar Terminali'nin 17 yıl süresince işletim hakkını üstlenmiştir. ICF Airports, Antalya Havalimanı I. ve II. Dış Hatlar Terminali, İç Hatlar Terminali ve CIP Salonu ve Mütemmimlerini işletme hakkını 3 milyar 196 milyon Dolar gibi rekor bir ihale bedeli ile kazanmıştır. ICF Airports uluslararası standartlarda sunduğu yüksek kalitede hizmet, teknolojiye yaptığı yatırım, eğitimli ve kalifiye personelinin yanı sıra iş ortaklarıyla kurduğu güçlü ve uzun vadeli ilişkiler sayesinde, sektörde etkin bir konuma sahiptir. Ülkemizin en önemli havalimanı işletmecilerinden biri olan ICF Airports, Fraport AG ve IC İçtaş’ın uzun yıllara dayanan deneyimlerinden sağladıkları sinerji ile sektörde liderliği hedeflemektedir.

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim