• BIST 9679.8
  • Altın 2488.854
  • Dolar 32.4095
  • Euro 34.4391
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C

ICOMIA Dünya Marinalar Konferansı

ICOMIA Dünya Marinalar Konferansı
ICOMIA Dünya Marinalar Konferansı Organizatörü Amsterdam RAI, İstanbul’daki bu büyük etkinliğe katılacak konuşmacıların isimlerini açıkladı.

ICOMIA Dünya Marinalar Konferansı Organizatörü Amsterdam RAI, İstanbul’daki bu büyük etkinliğe katılacak konuşmacıların isimlerini açıkladı. 2 – 4 Haziran tarihleri arasında dünyaca tanınan kırk uzman, fikirlerini paylaşarak katılımcılara ilham kaynağı olacak. Konuşmacılar arasında Gary Groenewold (Westrec Marinaları), Matthew Bate (Doğuş Marinalar Grubu) ve Julian Goldie (Uluslararası Yat Limanları Birliği) yer alıyor. Konferans, marina ve deniz turizm alanlarında faaliyet gösteren profesyoneller için eşsiz bir deneyim. Dünyanın dört bir yanından gelen uzmanlardan oluşan katılımcılar, İstanbul’un eşsiz ambiyansında bir araya gelerek bilgi birikimlerini paylaşıp birbirlerinin uyguladıkları başarı yöntemlerinden dersler çıkarabilir.

Doğu ve Batıyı birbirine bağlayan bir köprü: İstanbul

“ICOMIA Marinalar Grubu; Avrupa’nın, Amerika Birleşik Devletleri’nin, Avustralya’nın ve Asya’nın birçok yerinde etkinlikler düzenlendi” diyerek sözlerine başlayan Roberto Perocchio sözlerine şöyle devam etti; “Bu sefer, dünyaca ünlü ICOMIA Dünya Marinalar Konferansı ilk kez doğu Akdeniz’de organize ediliyor. Doğu ve batının kucaklaştığı bir köprü olan İstanbul, küresel marinalar sektöründe nadir bulunacak bir avantaja sahip. Bu konferans, ilk kez düzenlendiği 1993 yılından bu yana düzenlenen en iyi konferans olacak gibi görünüyor”.

Geleceğin marinaları

Bu yıl sekizincisi düzenlenen dünyaca ünlü konferansın teması ‘Geleceğin Marinaları’ olacak. Bu etkinlik; ilgi çekici ve geniş bir yelpazeye yayılmış konuşmacıları bir araya getirmenin yanı sıra marina ürünlerindeki en son gelişmelere ve yeniliklere değer veren marina profesyonellerinin kaçırmaması gereken bir platform niteliği de taşıyor. Konumu düşünüldüğünde İstanbul, diğer marina profesyonelleriyle bağlantı kurmak isteyenler için ideal bir imkân sunuyor.

Marina yönetim ve işletme uygulamalarını öğrenin ve masaya yatırın

ICOMIA Dünya Marinalar Konferansı 2014 etkinliğinin başarıya ulaşacak olmasına kesin gözüyle bakılmasının bir diğer nedeniyse Amsterdam RAI firmasının sahip olduğu organizasyon deneyimi ve ev sahibi Türkiye Deniz Endüstrisini ve Denizciliğini Geliştirme Derneği DENTUR’un uzmanlığıdır. Etkinliğin ana başlıkları global marina endüstrisinin durumu ve Doğu Akdeniz, Karadeniz, Orta Doğu, Asya ve Güney Afrika gibi yükselen piyasalardır. Etkinlik molalarında katılımcılar; marina yönetim ve işletme uygulamaları, gelir maksimizasyonu kavramları ve marina klasının faydaları hakkında bilgi alma ve bunları tartışma olanağı bulacak.

Manzaralar Şehri İstanbul

Katılımcıların, güzel manzaralarıyla ünlü İstanbul’daki ziyaretlerini en iyi şekilde geçirmeleri için Şubat ayından önce rezervasyon yapılması halinde 680 Avroluk (ICOMIA üyeleri için 510 Avroluk) konferans ücretine, Yemekli bir Boğaz Gezisi de dahil edilmiştir. Ayrıca, ilham verici marina turlarının yanı sıra beraberinizdekiler ve aileniz için bir konuk ağırlama programı düzenlendi. Beş yıldızlı Swissotel Bosphorus otelinde düzenlenen ICOMIA Dünya Marinalar Konferansı 2014, uzun yıllar hafızanızda yer edecek bir etkinlik olacak.

2-4 Haziran, Swissotel The Bosphorus İstanbul

ICOMIA Dünya Marinalar Konferansı, 2-4 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da, Swissotel The Bosphorus otelinde düzenlenecek. Boğaziçi’ne bakan bu beş yıldızlı lüks otel, Dünya Marinalar Konferansı katılımcıları için avantajlı fiyatlar sunuyor. Katılımcı kayıt formu üzerinden online olarak kolayca rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için lütfen www.metstrade.com/wmc adresini ziyaret edin. Linkedln sitesindeki ICOMIA World Marinas Conference grubunun 400’ün üzerinde deniz sektörü profesyoneli üyesi var.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim