• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

İÇTAŞ İnsana saygıda birinci oldu

İÇTAŞ İnsana saygıda birinci oldu
İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş, dördüncü kez aldığı ödülle insan kaynaklarına verdiği önemi bir kez daha tescilledi.

Online insan kaynakları alanında hizmet veren Kariyer.net'in 11. kez düzenlediği 'İnsana Saygı Ödülleri' sahiplerini buldu. İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş, dördüncü kez aldığı ödülle insan kaynaklarına verdiği önemi bir kez daha tescilledi.

17. İnsan Kaynakları Zirvesi'ne, Kariyer.net'in 'İnsana Saygı Ödülleri' damga vurdu. Birçok firmanın ödül kazandığı törende İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım Sanayi A.Ş de dördüncü kez 'İnsana Saygı Ödülü'nü alarak, bu alanda büyük bir başarıya imza attı. İnsan kaynakları uygulamalarında "insan" odaklı yaklaşım sergileyen şirketlere verilen "İnsana Saygı Ödülü"nü 4. kez hak etmelerinin önemine değinen İÇDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Hatice Ümit Aksoy, "Bu ödülle insan yönetimi alanında mükemmele ulaşma yolunda bir adım daha attık" diye konuştu.

İş başvuruları konusunda gösterdikleri titiz yaklaşım sonucunda ödül almaya hak kazandıklarının altını çizen Aksoy, İÇDAŞ'ın insana değer veren bir kurum olduğunun bir kez daha tescillendiğinin görüldüğünü söyledi. Gerçek başarının ise insan kaynakları alanında sürdürülebilir olmasından geçtiğini aktaran Aksoy, İÇDAŞ'ın bugüne kadar aldığı her ödülün arkasında kurumsal değerlerinin bulunduğuna dikkat çekti.

 'İNSAN YÖNETİMİ' ŞİRKETLERİN GÜNDEMİNDE

Günümüzde bilgi ekonomisinde rakiplerine fark yaratmak isteyen birçok şirketin "insan yönetimi" konusunu gündemlerinin üst sıralarına yerleştirdiklerini vurgulayan Aksoy, "İÇDAŞ olarak en değerli varlığımız olan çalışanlarımızın firmamızın başarısında önemli role sahip olduğunun farkındayız. Şirketimize başvuruda bulunmuş herkese hak ettikleri değeri göstermek ve taleplerine en kısa sürede yanıt vermek asli görevimizdir. İnsan kaynakları ekibi olarak 'İnsana Saygı Ödülü'nü çabamızın karşılığı ve insana

verdiğimiz değerin bir sonucu olarak görüyoruz. Bu ödülle heyecanımız bir kat daha artıyor ve mükemmele ulaşma yolunda bir adım daha atıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu yıl 11. kez düzenlenen Kariyer.net'in 'İnsana Saygı Ödülleri', firmaların aldığı iş başvurusu adedi 10 bin ve üzerinde olan, aday başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan, ortalama cevaplama süresi 20 gün ve altında olan firmalara verildi.

ÖDÜLLER İÇDAŞ'I SEVİYOR

İSO'nun her yıl açıkladığı 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ile Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) açıkladığı en fazla ihracat yapan şirketleri arasında sürekli ilk on içerisinde bulunan İÇDAŞ, geçtiğimiz yıl 'Rekabet Gücü' ödülünü alarak Türkiye'nin en rekabetçi firması olduğunu göstermişti. Ayrıca geçen aralık ayında İSO'nun çevre dostu uygulama kategorisinde büyük işletmeler dalında birincilik madalyasını alan İÇDAŞ, önceki yıllarda da başta Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye Programı büyük ödülü olmak üzere Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu ve Akdeniz Üniversitesi çevre ödüllerinin sahibi oldu. Bunların dışında Milli Prodüktivite Merkezi'nden verimlilik ödülleri de alan İÇDAŞ, yakaladığı kalite ile de Biga'da üretim yapmasından dolayı dünya literatüründe 'Big-A-Steel' adı ile anılmaya başladı.

10 bine yakın çalışanıyla yüksek verimlilik ve yatırımlar sonucu demir-çelik sektöründe evrensel kalite ve standartlarda sunulan ürün ve hizmetlerde lider olmayı hedefleyen İÇDAŞ, bu sektörün yanı sıra enerji, denizcilik, tersanecilik, turizm, lojistik gibi birçok alanda faaliyet gösteriyor.

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim