• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

İDO bayramda 1 milyon yolcu taşıdı

İDO bayramda 1 milyon yolcu taşıdı
İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ, (İDO) Ramazan Bayramı tatili boyunca 1 milyona yakın yolcu ve 180 bin civarında araç taşıdı.

 

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ, Ramazan Bayramı tatili boyunca 1 milyona yakın yolcu ve 180 bin civarında araç taşıdı.

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), Ramazan Bayramı tatili boyunca 1 milyona yakın yolcu ve 180 bin civarında araç taşıdı. 

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bayram dönüşü trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Eskihisar-Topçular hattında doldur-boşalt sistemiyle hızlı akış sağlandı ve bekleme süreleri minimum düzeyde tutuldu.

Arife günü olan 7 Ağustos Çarşamba gününden dönüş trafiğinin yoğunlaştığı 11 Ağustos Pazar gününe  kadar özel bir program uygulayan, hızlı feribot ve deniz otobüsünde 230'a yakın ek sefer açıklayan İDO, Eskihisar-Topçular arasında 17 gemiyle doldur-boşalt sistemiyle aralıksız hizmet verdi.  

İDO, bayram tatili boyunca 1 milyona yakın yolcu ve 180 bin civarında araç taşıdı. Ayrıca Eskihisar-Topçular hattında yoğunlaştırılmış seferlerle bir günde taşınan araç sayısı, geçen yıla oranla yüzde 40 artış göstererek yeni bir rekora imza atıldı.

Tüm hatlarda toplamda 3 bin 200 sefere ulaşan İDO, bayramda bir ilke imza atarak Bandırma-Yenikapı hızlı feribot hattında saat 02.30 seferini gerçekleştirdi. Devam eden bayram dönüşü yoğunluğu, yapılan ek seferlerle karşılanmaya devam ediyor.

Ramazan Bayramı'nda İDO'yu tercih ederek trafik çilesinden uzak bir bayram yaşayan yolcuların memnuniyetinin, Kurban Bayramı döneminde kendilerine yoğun talep olarak geri döneceğini hesaplayan İDO yetkilileri, bu özel dönem için çalışmalarına şimdiden başladı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim