• BIST 9051.52
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

İDO bayramda çocukların yüzünü güldürecek

İDO bayramda çocukların yüzünü güldürecek
İDO, 6 günlük tatilde yoğunluğun en çok hissedileceği 24 ve 29 Ekim tarihlerinde, hızlı feribot seferlerinde çocuklara özel aktiviteler hazırladı.

İDO’dan Kurban Bayramı’nda Çocuklara Hediye Kurban Bayramı boyunca yolcularının hızlı, konforlu ve keyifli bir seyahat gerçekleştirmeleri için yeni seçenekler geliştiren İDO, 6 günlük tatilde yoğunluğun en çok hissedileceği 24 ve 29 Ekim tarihlerinde, hızlı feribot seferlerinde çocuklara özel aktiviteler hazırladı.

Arife günü olan 24 Ekim Çarşamba, Yenikapı–Bursa ve Yenikapı–Bandırma seferlerini gerçekleştirecek olan Orhan Gazi, Osman Gazi, Turgut Özal ve Adnan Menderes hızlı feribotlarında çocuk oyun alanlarında gün boyu çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için aktiviteler gerçekleştirilecek. Aynı şekilde Cumhuriyet Bayramı’na denk gelen 29 Ekim Pazartesi, Yenikapı–Bursa ve Yenikapı–Bandırma seferlerini karşılıklı gerçekleştirecek olan Orhan Gazi, Osman Gazi, Turgut Özal ve Adnan Menderes hızlı feribotlarında da, çocuklar kendilerine ayrılan çocuk oyun alanlarında yine keyifli bir seyahat gerçekleştirecekler, tabii büyükler de dinlenme fırsatı bulacaklar. 

Sindirella ve Kırmızı Başlıklı Kız kostümleri giymiş hosteslerce karşılanarak çocuk oyun alanlarına yönlendirilecek olan çocuklar, seyahatleri boyunca Deniz Kızı ve Karayip Korsanı konsepti ile hazırlanan özel platformlarda fotoğraflar çektirebilecek, palyaçolarla balon katlama ve yüz boyama oyunları oynayacak,  lego ve puzzle oyunlarıyla hoşça vakit geçirecekler.

ido_cocuk.jpg

ido_cocuk1.jpg

ido_cocuk2.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim