• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

İDO, bayramda ek seferler düzenliyor

İDO, bayramda ek seferler düzenliyor
İDO, 9 günlük tatil süresince hemen hemen tüm hatlara ek seferler koydu.

İDO, bayramda ek seferler düzenliyor

İDO, 9 günlük tatil süresince hemen hemen tüm hatlara ek seferler koydu.

İstanbul'dan Yalova istikametine gidenlerin tercih ettiği Gebze Eskihisar ile Yalova Topçular ile Yalova Eskihisar arasında normal günlerde 8 feribot çalışırken bayram nedeniyle Sirkeci hattından takviye ile 14'e çıkarılacak. Bu hatta seferler "doldur-boşalt" sistemi ile yapılacak ve bekleme olmayacak.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre bayramdaki yoğunlukta sıkıntıya düşmek istemeyen birçok kişi 15 Ekim'den itibaren başlatılan erken rezervasyonla bilet almaya başladı. İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, yolcuları erken rezervasyon ve bilet alımı konusunda uyarırken, son dakika bilet alımlarında sıkıntı yaşanabildiğini hatırlattı Paksoy, "Yolcularımız bayram ve tatil dönemlerinde bilet işlemlerini son dakikaya bırakabiliyorlar, bu da yığılma ve bilet bulamamak gibi istenmeyen durumlarla sonuçlanabiliyor. Bu nedenle yolcularımıza seyahatleri kesinleştiğinde ilk iş olarak bilet almalarını öneriyoruz. Kendilerine kolaylık sağlamak amacıyla, bilet satışlarına 15 Ekim 2010 Cuma günü başladık." dedi.

TAKVİYE EDİLEN HATLAR

İDO, Kurban Bayramı nedeniyle mevcut sefer saatlerine ilave olarak bayram süresince Yenikapı-Bursa hattında 30 feribot, 2 deniz otobüsü, Yenikapı-Bandırma hattında 40 feribot, 16 deniz otobüsü, Yenikapı-Yalova hattında 66 feribot, 18 deniz otobüsü, Pendik-Yalova hattında 30 feribot, 5 deniz otobüsü seferi yapılması planlandı. Bursa varış noktasına da 28 ek sefer konuldu. Buna göre 9 günlük tatil boyunca 784 sefer yapılması ve 310 bin 308 yolcu, 46 bin 914 araç taşıması sayısı hedefleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim