• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

İDO ve Denizbank'tan iki kampanya

İDO ve Denizbank'tan iki kampanya
İDO, şimdi de İDO ve Denizbank ortak markalı Denizbank Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartıyla iki yeni kampanya başlattı.

Kampanyalar düzenleyen ve ek faydalar sağlamak için müşteri bağlılık programları geliştiren İDO, şimdi de İDO ve Denizbank ortak markalı Denizbank Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartıyla iki yeni kampanya başlattı.

İDO ile Denizbank’ın birlikte gerçekleştirdiği kampanyalardan ilki, Sea&Miles Bonus kredi kartı başvurusu yapacak tüm müşterileri kapsıyor.

30 Haziran tarihine kadar Denizbank Sea&Miles Bonus kredi kartına başvuru yapan tüm müşteriler 20 TL, ayrıca kredi kartlarının ilk kullanımlarıyla birlikte 15 TL olmak üzere toplam 35 TL bonus kazanıyorlar.

İkinci kampanya ise mevcut Denizbank Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartı kullanıcılarına hitap ediyor.

DenizBankAçıkDeniz İnternet Bankacılığı kullanan, Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartı kartı sahipleri, bu kullanımlarından promosyon kodlarına ulaşıyor veİDO’nun internet sitesi www.ido.com.tr adresine yönlendiriliyorlar.

Denizbank Sea&Miles ve Sea&Miles Bonus kredi kartı sahipleri, 31 Mayıs’a kadarwww.ido.com.tr’ de bu promosyon kodlarını kullanarak tüm İDO dış hat seferlerinde yüzde15 indirimli seyahat fırsatı yakalıyorlar.

Sea&Miles üyesi tüm müşteriler bu kampanyaların yanı sıra dış hat seferlerinden mil kazanırken, temassız özellikli Sea&Miles kredi kartlarını kullanarak iç hatlar yolculuklarınıda yüzde10 indirimli yapmaya devam ediyorlar.

İDO bütün yıl boyunca sürdürdüğü avantajlı fiyat seçenekleri ve kampanyalarına, Sea&Miles kredi kartlarıyla da devam ediyor.

sm-bonus-48x68.jpg

www.UlaismOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim