• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

İDO ve Shell'den bayram hediyesi geldi

İDO ve Shell'den bayram hediyesi geldi
İDO Yenikapı Terminali’nde verilmeye başlanan “Shell Pitstop” servisin II. etabı 8-12 Eylül tarihleri arasında İDO Yalova Terminali’nde gerçekleştirilecek.

İDO VE SHELL'DEN BAYRAM HEDİYESİ

İDO Yenikapı Terminali’nde verilmeye başlanan “Shell Pitstop” servisin II. etabı 8-12 Eylül tarihleri arasında İDO Yalova Terminali’nde gerçekleştirilecek.

İDO ve Shell’in müşteri memnuniyetini artırmaya dönük işbirliği kapsamında, “Pitstop” bakım servisleri ile yolcuları trafik konusunda bilgilendirme çalışmaları İDO Yalova Terminali’nde devam ediyor. 8-12 Eylül arasında Pitstop bakım servisleri ile Shell, Yalova İDO Terminali bekleme bölümündeki araçlara, Türkiye’de bir ilk olan motor yağı canlılık testi uygulayarak, araç kontrolleri ücretsiz olarak gerçekleştirecek.

Formüla 1 yarışlarındaki “Pitstop” uygulaması benzeri bir teknik donanımla, 5 kişilik bir uzman ekip tarafından yapılan Shell Pitstop bakım servislerinin en önemli aşamasını, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan “Shell OVİ” oluşturuyor. “Motor Yağı Canlılık Testi” anlamına gelen ve Shell tarafından geliştirilen OVİ ile 5 dakika gibi kısa bir sürede, araçlardaki motor yağının kimyasal yapısı incelenerek sürücülere motor yağının sürüşe uygunluğu ile ilgili bilgi veriliyor. Araç yağı kullanımı ve kalitesi hakkında bilgi sahibi olan araç sahipleri bu hizmet ile yolculuklarına güvenle devam edebiliyorlar. OVİ hizmeti, dünyada sadece 15 ülkede yer alan birkaç Shell istasyonunda sunuluyor.

Pitstop bakım servislerinde ayrıca; araçlarının silecek, cam suyu, far, sinyal ve lastik havası kontrolleri de ücretsiz yapılarak sürücülere dört dörtlük servis bakımı sunulacak.

İDO Yalova Terminali’ndeki yolcular, güvenli sürüş eğitimleri kapsamında ise, kazalarda can güvenliğini artırmak için emniyet kemeri takma gerekliliği konusunda simülatör eğitimi de alabilecekler. ‘‘Devrilen Araba Simülatörü”nü deneyen yolcular, araçta emniyet kemeri takmamanın sonuçlarını, bizzat tecrübe edecekleri kaza simülasyonu ile gözlemleyebilecekler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim