• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

İDO, yolcularına 20 bin fidan dağıttı

İDO, yolcularına 20 bin fidan dağıttı
İDO, “Bir Avuç Mavi, Bir Tutam Yeşil” sloganıyla “Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği” kapsamında yolcularına 20 bin fidan dağıttı.

İDO’dan Milli Ağaçlandırma Seferberliği’ne Destek

İDO, “Bir Avuç Mavi, Bir Tutam Yeşil” sloganıyla “Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği” kapsamında yolcularına 20 bin fidan dağıttı.

İDO, dünyadaki en büyük ağaçlandırma projesi olarak 2007’de Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği”ne 20 bin fidanla destek veriyor. İstanbul İl Çevre Orman Müdür Yardımcısı Hamit Kurtuluş ile İDO Genel Müdür Yardımcıları Fuat Gedik ve Mustafa Mutlu’nun katılımlarıyla, 15 Aralık 2010 Çarşamba günü Bakırköy İskelesi’nde saat 17:30’da yapılan ve aynı saatlerde Bostancı ve Kadıköy İskeleleri’nde de devam eden etkinlik sonunda İDO yolcularına ücretsiz fidan dağıtılmış oldu.

İDO’nun çevre bilincinin geliştirilmesi konusundaki hassasiyeti üzerinde durduğunu ve bu bilincin gelişimine katkı sağlamak istediklerini söyleyen İDO Genel Müdür Yardımcısı Fuat Gedik“Bir Avuç Mavi, bir Tutam Yeşil” sloganıyla, Türkiye’de yeşil alanların genişlemesinin, masmavi bir deniz gibi önemli olduğunu vurgulamak istediklerini belirtti. Mavi ve yeşili sağlıklı ortamlarda buluşturmanın, kurumların çabasından çok bireylerin çabasıyla mümkün olabileceğini belirten Fuat Gedik, İDO olarak projeye destek vermekten mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim