• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

İDO'da "Sea&Miles Bonus" dönemi

İDO'da "Sea&Miles Bonus" dönemi
Denizbank ile İDO, İstanbulluların ve Marmara'nın diğer önemli şehirlerinde yaşayanlara deniz ulaşımında kolaylık sağlayan Sea&Miles kartına yeni bir özellik daha ekleyerek kullanıcılara kolaylık sağladı.

İDO'da "Sea&Miles Bonus" dönemi başlıyor

Denizbank ile İDO, İstanbulluların ve Marmara'nın diğer önemli şehirlerinde yaşayanlara deniz ulaşımında kolaylık sağlayan Sea&Miles kartına yeni bir özellik daha ekleyerek kullanıcılara kolaylık sağladı.

Artık Bonus'un tüm ayrıcalıklarına sahip olan Sea&Miles, alışverişlerde taksit ve bonus kazandıracak. Kazanılan bonuslar, feribot seyahatleri ve deniz otobüslerinde bedava bilet alımında kullanabilecek.

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen toplantıya İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk katıldı.

Toplantıda konuşan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, kart sahiplerinin yeni düzenlemeyle çok daha fırsata sahip olacağına dikkat çekti.

Sea&Miles Bonus'un tanıtıldığı toplantıda konuşan İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, "İDO olarak son yıllarda agresif büyüme içindeyiz. İstanbul'u fırsat olarak bulduk. Denizde yenilikçi bir anlayış ile büyüdük ve denizde çözüm üretmeye çalıştık. 6 yıllık zaman dilimi içerisinde birçok iskele yeniledik, deniz otobüsleri aldık, şehir hatları işletmesini devraldık, farklı tipte yeni gemiler ürettik. Dünyadan çok şey öğrendik ama artık dünyaya çok şey öğretecek bilgi ve beceriye sahibiz. Fiziksel büyümenin yanında yönetimsel anlayışımızı da geliştirme yoluna gittik. Aldığımız ödüller, yönetim anlayışımızın bir göstergesi" dedi.

2010 yılında Ulusal Girişimcilik Ödülü kazandıklarını anımsatan Paksoy, "Ancak ödül bizim için bir araçtır. Bu ödüllerle, bir kamu kuruluşunun da özel firmalar gibi üretip çalıştığını gösterdik. Müşterilerimizin bizden beklentileri vardı, Sea&Miles da bunlardan biriydi. 2006 yılında bu projeyi gerçekleştirdik Denizbank ile. Çok uyumlu bir çalışma yaptık. Bunu dünyada da ilk biz uyguladık ve bu yeniliği dünyaya kazandırdık. Bunu yapmamızdaki amaç da sadık yolcularımıza ödül vermekti. Yeni sistemle de yolcularımız hem kolaylık sağlayacak hem de biriktirdikleri mil ve bonuslarla alışveriş yapacak" diye konuştu.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, projenin başta trafik problemi olmak üzere İstanbul'a büyük katkı sağlayacağın belirterek, "İstanbul 13 milyon nüfusa sahip; yani dünyada 220 ülkeden fazla nüfusa sahip. Yıllık büyümesi yüzde 10 civarında. Büyüme ile beraber sorunlar da büyüyor. Türkiye'de toplamda 15 milyon aracın yüzde 7'si İstanbul'da bulunuyor ve her gün 600 yeni araç trafiğe çıkıyor. İki köprüden toplam yılda 150 milyon araç geçiyor" dedi.

İstanbul'un dünyada en güzel kıyılara sahip şehir olduğunu ifade eden Ateş, "Buna rağmen İstanbul'da yolculuk yapan vatandaşlarımızın yüzde 87.5'i karayolunu, yüzde 9.5'i raylı sistemi yüzde 3.5'i de deniz yolunu kullanıyor. Bu da denizde çok yol almamızı gerektiriyor" dedi.

İDO'nun artık deniz taşımacılığında bir dünya devi olduğunu ifade eden Ateş, "İDO 2006 yılında Denizbank ile imzaladığı anlaşmayla ilk deniz mili programı Sea&Miles ile başlattık. Bu dünyada uygulama bakımından ilkti. Bu yeni Sea&Miles Bonus kartlar beraber artık alışverişlerde taksit yapılacak ve bonuslar kullanılacak. Sea&Miles'ten kazanılan bonuslarla feribotlarda deniz otobüslerinde bedava bilet alınabilecek, indirim kazanabilecekler ve İDO'lardaki otoparklardan ücretsiz faydalanabilecekler" şeklinde
konuştu.

Ödüllü kart

Kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayan Sea&Miles kartı,  2008 yılında Avrupa’da “ Deniz Taşımacılığındaki En Yaratıcı Çözüm “ ödülünü almıştı.

Sea&Miles Bonus'un fırsatları

- Bonus Card'ın tüm kampanyalarından faydalanılabilecek, alışverişlerden kazanılan bonuslarla Bonus Program Ortaklarında bedava alışveriş yapılabilecek.

- Müşteriler İDO deniz otobüsü ve feribotları ile yapacakları yolculuklardan mil biriktirebilecekler.

- Kazanılan millerle bedava deniz otobüsü / hızlı feribot bileti alınabilecek.

- Bilet alım esnasında hem birikmiş bonuslar hem de miller kullanılabilecek.

- Avcılar, Bakırköy, Bostancı, Eminönü, Harem, Kabataş, Kadıköy, Karaköy, Sirkeci, Üsküdar, Yenikapı, Büyükada ve Heybeliada iskelelerinde sıra beklemeden İDO turnikelerinden kolayca temassız geçiş.

- Yenikapı iskelesinde ücretsiz Sea&Miles Bonus Lounge konforu.

- İç hat deniz otobüslerindeki temassız geçişlerde yüzde 10 indirimli seyahat imkanı.

- İstanbul Mavi Marmara Ada seferlerindeki temassız geçişlerde yüzde 20 indirimli seyahat imkanı.

- Deniz taksilerde taksit fırsatı.

Haber ve Fotoğraflar: Esra Sarıkeçe - Metin Koç - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim