• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

İDO’dan Eskihisar-Topçular hattına yeni arabalı vapur takviyesi

İDO’dan Eskihisar-Topçular hattına yeni arabalı vapur takviyesi
Suhulet ile Sultanahmet hızlı araba vapurlarını Eskihisar-Topçular hattına kaydıran İDO, 13 gemisiyle, doldur –boşalt sistemiyle 24 saat hızlı hizmet verecek.

Marmara’nın iki yakası arasındaki ulaşımın hızlı, avantajlı ve güvenli adresi İDO, Eskihisar-Topçular araba vapuru seferlerinde, ilkbahar-yaz döneminde oluşan yoğunluğu karşılayacak yeni araba vapuru takviyeleriyle hızını artırıyor. 

Körfez geçişlerini daha seri hale getirmek için, hizmete alınan yüksek hızlı bir gemi kiralayan ve filosundaki Suhulet ile Sultanahmet hızlı araba vapurlarını Eskihisar-Topçular hattına kaydıran İDO, 13 gemisiyle, doldur –boşalt sistemiyle ,24 saat hızlı hizmet verecek. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte yoğunluğun artmaya başladığı Eskihisar-Topçular Körfez geçiş hattında, İDO da hızını artırıyor.

İDO’nun bu hatta özel olarak filosuna kattığı araba vapuru, 600 kişilik yolcu, 137 adet otomobil kapasitesine sahip ve 13 knot servis hızına ulaşıyor. Yeni geminin yanında, mevcut filodan takviyeler de var İDO, Eskihisar-Topçular hattı için kiraladığı araba vapuruyla birlikte, filosunda bulunan Suhulet ve Sultanahmet gemilerini de bu hatta kaydırarak, Eskihisar-Topçular’da 9 Mart 2015 tarihinden itibaren 13 gemisiyle, 24 saat kesintisiz ve hızlı hizmet vermeye başladı. 

Mevsim dönüşümüne paralel olarak hava muhalefeti nedeniyle yaşanan iptaller de azalırken, iki yaka arasındaki araba vapuruyla geçişlerde, İDO en çok tercih edilen, en hızlı hizmeti vermeye devam edecek. 

Sirkeci-Harem hattında 6 gemi İDO, İstanbul içi ulaşımda önemli bir yer tutan Sirkeci-Harem araba vapuru hattına da Gayrettepe ve Okmeydanı gemilerini katarak, bu hatta da yaz sezonuna kadar araç yoğunluğunu gözetecek şekilde 5 yerine 6 gemi ile çalışmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim