• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

İDO'dan sadık müşterilere ucuz bilet

İDO'dan sadık müşterilere ucuz bilet
Zamlı taşımacılık yaptıkları yönündeki eleştirileri yanıtlayan İDO Yönetim Kurulu Başkanvekili Önder Sezgi "Tavan fiyat belirleyip üstüne çıkmayacağız. Sadık müşteriye promosyonlu bilet sunacağız" dedi.

İDO'dan sadık müşterilere ucuz bilet

Zamlı taşımacılık yaptıkları yönündeki eleştirileri yanıtlayan İDO Yönetim Kurulu Başkanvekili Önder Sezgi "Tavan fiyat belirleyip üstüne çıkmayacağız. Sadık müşteriye promosyonlu bilet sunacağız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Nisan 2011'de ihaleyle Tepe-Akfen- Souter- Sera Ortak Girişim Grubu'na satılan İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin yenidönemdeki ilk uygulamaları ve projeleriyle ilgili İDO Yönetim Kurulu Başkanvekili Önder Sezgi SABAH'ın sorularını yanıtladı. Ağustosta Yenikapı- Bandırma hattındaki dinamik fiyatlandırmayla ilgili eleştiriler aldıklarını kaydeden Sezgi, "Dinamik fiyatlama bizim getirdiğimiz bir fikir değil. Bu bir pazarlama taktiği. Bir dönem fiks olarak uygulanan fiyatları biz kademelendirdik" dedi. 

PROMOSYON BİLET GELİYOR 

Eleştirileri dikkate alarak gerekli düzenlemeleri yaptıklarını belirten Sezgi, "Gelecekyıl nisan da seyahat etmek isteyen bir arkadaşımız 6 ayı en ucuz fiyattankapatabilir. Talebin az olduğu alanlara yayacağız. 50 lira olan bileti, örneğin 100 bin bileti 20 liraya vereceğiz. Biz hiçbir zaman iki katı fiyata çıkmıyoruz. Tavanfiyat belirleyeceğiz o rakamın üzerine çıkmayacağız" diye konuştu. Sezgi, gemi ve yer hizmetleri konusunda da havalimanlarına hizmet veren BTA ile anlaştıklarını, tuvalet, kafeterya ve donanım hizmet standartlarının yükseltileceğini kaydetti. 

1.5 SAATTE BURSA'YA 

Avrupa'dan gelen TIR'ların İstanbul trafiğine girmeden deniz üzerinden Bursa, Bandırma ve Gebze'ye taşınacağını ifade eden Sezgi, "Akdeniz ve Ege'den hem tekstil hem tarım anlamında çok büyük trafik var. Bunun tamamını bu yolla taşımak istiyoruz" dedi. Yılbaşından itibaren İDOBÜS hizmetini başlatacaklarını belirten Sezgi, Sabah 6'dan gece 24'e kadar çalıştıracağız. 1.5 saate Bursa'ya gidilecek. Fiyat normal otobüs fiyatının çok çok altında olacak" dedi.

ander-sezgi-2.jpg

DENİZHABER AJANSI

www.UlasimOnline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim