• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

İETT, fotoğraf yarışması düzenliyor

İETT, fotoğraf yarışması düzenliyor
İETT ilginç bir yarışmayla nostaljik ve modern İstanbul’u buluşturmaya hazırlanıyor.

İETT ilginç bir yarışmayla nostaljik ve modern İstanbul’u buluşturmaya hazırlanıyor. Düzenlenen fotoğraf yarışmasıyla İstiklal Caddesi’ndeki nostaljik tramvay geçmişle bugün arasında bir köprü olacak. İETT’nin kurulduğu 1871 yılından itibaren İstanbul’un simgelerinden biri olan nostaljik tramvayın geçirdiği değişimler, İstiklal Caddesi’nin dünü ve bugünü çekilen fotoğraflarla gün yüzüne çıkacak. 

Fotoğrafçılardan www.tanidikmigeldi.com web sitesinde ve afişlerinde yer alan ya da kendi arşivlerinde olan fotoğraflardaki yerlerin şimdiki durumlarını çekmeleri, veya fotoğrafta yer alan kişilerle aynı pozu vererek nostaljik fotoğrafları yeniden canlandırmaları isteniyor. İstanbul’un son yüzyılda geçirdiği değişimlerin kayda düşüleceği yarışma bir görsel bellek oluşturmayı hedefliyor. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılabileceği yarışmada katılım şartları web sitesinde yer alıyor.

Her hafta www.tanidikmigeldi.com web sitesi üzerinden yapılacak oylamada en yüksek oyu alan çalışma kuruma ait toplu ulaşım araçlarındaki ve istasyonlarındaki LCD ekranlarında ve resmi sitede yayınlanacak. Haftanın kazananına özel olarak yaptırılan nostaljik tramvay rölyefi hediye edilecek. Yarışma 12 Eylül tarihinde sona erecek. Sonuçlar ise 15 Eylül tarihinde açıklanacak.

Sekiz hafta sonunda en çok beğeni alan çalışmanın sahibine Ipad hediye edilecek. Projede yer alan eserler Cer Atölyesi’nde düzenlenecek sergide ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim