• BIST 9645.02
  • Altın 2412.522
  • Dolar 32.5925
  • Euro 34.8086
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

İHH, Suriye'ye bin adet TIR gönderiyor

İHH, Suriye'ye bin adet TIR gönderiyor
Suriye'ye TIR'larla silah taşıdığı iddialarının asılsız çıkmasının ardından İHH Suriye'ye bin adet TIR gönderme kararı aldı.

Kamuoyunun malumu olduğu üzere geçtiğimiz günlerde asılsız bir takım iddialarla İHH İnsani Yardım Vakfı'na dönük bir karalama teşebbüsü yaşanmıştır.

Bazı çevreler, siyonist güçlerin talimatına uyarcasına hiç bir somut bilgi ve belgeye dayandırmaksızın, İHH'ya ait bir yardım TIR'ında silah ve mühimmat bulunduğuna ilişkin yalan haber servis etmiştir.
Emperyalist ve siyonist güçlerin taşeronları tarafından bu şekilde vakfımızın yardım faaliyetlerine darbe vurulmak istendiği açıktır.

Ancak asılsız haberlerin yayınlanmasından 1 saat gibi kısa bir süre sonra kolluk kuvvetlerinin  ve resmi makamların tespitleriyle haberde yer alan asılsız iddiaların doğru olmadığı ortaya çıkmıştır.

Bu şekilde karanlık güçlerin içerideki taşeronlarınca gerçekleştirilmeye çalışılan bu iftira kampanyası sonuçsuz kalmış ve kirli oyun bozulmuştur.
 
Bu yalan haberlerin  zorda kalmış komşularımız olan Suriye halkına yapılan yardım çalışmalarına olumsuz etki etmediğini özellikle belirtmek istiyoruz.

Bu saldırılar bizlere yeni ve daha büyük yardım çalışmaları için azim katmıştır.

Katliama uğrayan, aç ve açıkta kalan milyonlarca kardeşimiz için daha çok çalışacağız.

Bu doğrultuda, karalama teşebbüsüne göğüs geren vakfımız ve gönüllülerimiz, karanlık güçlerin saldırılarına inat, yardıma muhtaç milyonlarca Suriyeli kardeşimize ulaştırmak üzere kış mevsimi sonuna kadar en az bin TIR daha yardım gönderme kararı almıştır.

Tüm vicdan sahiplerini bu büyük iyilik seferberliğine davet ediyoruz.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim