• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

İhsan Kalkavan denizciliği anlatacak

İhsan Kalkavan denizciliği anlatacak
KİSİAD Başkanı Tamer Eker, yeni dermek binasını 10 Mart'ta açacaklarını ve açılışına Beşiktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kalkavan'ın da katılacağını söyledi.

Körfez İskenderun sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD) Başkanı Tamer Eker, 10 Mart'ta yeni binalarının hizmete açılacağını söyledi.

Başkan Eker, dernek binasının açılışına Türkiye'nin yakından tanıdığı başarılı iş adamı İhsan Kalkavan'ın da katılacağını söyledi.

Başkan Eker, dernek binasında yaptığı açıklamasında, "Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışıyoruz. Kısmet olursa inşallah yeni yerimizde daha iyi hizmet vereceğimize inanıyoruz. İskenderun Körfez ve liman şehri, demir Çelik ve filtre sektörü ile söz sahibi bir ilçe, bununla birlikte limanın özelleşmesi, hızla realize edilmesi ve kapasitesinin artırılması ile diğer limanlara da öncülük yapacağına inanıyoruz. İskenderun önümüzdeki günlerde daha hareketli bir şehir olacak" dedi.

İskenderun Deniz Ticaret Odası başkanı ile de görüştüklerini belirten KİSİAD Başkanı Eker, "Bu çalışmalar kapsamında önümüzdeki 10 Mart'ta Türkiye'nin yakından tanıdığı denizcilik sektöründe söz sahibi başarılı iş adamlarımızdan İhsan Kalkavan şehrimize gelecek ve burada denizciliğin geleceği ve İskenderun'da denizcilik sektörü, ulaşım, lojistik ve bu bağlamda küçük ve orta ölçekli esnafa bilgi verecek. Kısmet olursa Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ile bir araya gelmeyi ve İskenderun'a yapacağı yatırımlar hakkında iş adamları ile görüşmeyi hedefliyoruz. 10 Mart günü yapılacak olan açılışımız ve konferansımıza tüm halkımızı bekliyoruz." şeklinde konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim