• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

İki dev operatörün iPad 2 yarışı

İki dev operatörün iPad 2 yarışı
Turkcell ve Vodafone, çıktıkları yeni kampanyalarla Apple’ın iPad 2 modelini satışa çıkardı. Turkcell mobil TV, Vodafone hızlı internet hediyeleriyle birlikte geliyor

İki dev operatörün iPad 2 yarışı

Turkcell ve Vodafone, çıktıkları yeni kampanyalarla Apple’ın iPad 2 modelini satışa çıkardı. Turkcell mobil TV, Vodafone hızlı internet hediyeleriyle birlikte geliyor

Cep telefonu operatörleri Turkcell ve Vodafone yaptıkları data kampanyalarıyla birlikte iPad 2 satışına başladı. Bu operatörlerden Turkcell abonelerin, iPad 2 Wi-Fi/3G modellerine uygun fiyatlarla 24 aylık ödemeler ya da peşin olarak tercih ettikleri avantajlı mobil internet paketi ile sahip olabileceği belirtildi.

Açıklamada, Turkcell’den iPad 2 alan ilk 5 bin müşterinin iPad 2’lerinden yılsonuna kadar kullanabilecekleri toplam 23 TV kanalı ve Lig TV aboneliğinden faydalanacağı, Turkcell’in iPad’e özel uygulamalarını Turkcell 3G hızıyla kullanabileceği ifade edildi.

Turkcell’in, iPad’e göre yüzde 33 daha ince ve yüzde 15 daha hafif olan iPad 2’yi, 24 ay kontratlı ve faturalı olarak 3 farklı mobil internet paketi alternatifiyle, 81 liradan başlayan fiyatlarla sunacağı bildirildi.

FARKI, İNTERNET HEDİYESİ

Vodafone, iPad 2’yi Süper İnternet ve yurtdışında internet hediyesi ile satışa sunduğunu duyurdu. Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, iPad 2, Vodafone satış ağında özel iPad 2 satış danışmanlarıyla ve avantajlı tekliflerle bugünden itibaren satışa çıktı.

Vodafone’un iPad 2 sahibi abonelerine sunduğu avantajların başında “uygun fiyatlı” ve abonelerin ihtiyaçlarına göre seçebilecekleri Süper İnternet paketleri ile yurtdışında internet hediyesi geldiği bildirildi. Aboneler tabletlerini internetiyle birlikte ayda 80 liradan başlayan fiyatlarla  alabilecek ve ayrıca aylık 50 MB internet hediyesiyle yurtdışındaki Vodafone operatörlerinde kullanabilecek. Aynı zamanda iPad 2’lerini Vodafone’dan alan aboneler, Vodafone Red’in imkanlarından faydalanabilecek.

İKİ KAMERASI VAR

Kamera Ön ve arka yüzde var
Ağırlık 590 gram
Kalınlık 8.8 milimetre
İşlemci Çift çekirdekli A5
Renk Siyah, beyaz
Ekran 9.7 inch
Kapasite 16, 32, 64 GB
Pil ömrü 10 saat
Model Wi-Fi/3G

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim