• BIST 8792.48
  • Altın 2238.284
  • Dolar 32.3368
  • Euro 35.0772
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

İki dev,'Akıllı Vize' için çağrı yaptı

İki dev,'Akıllı Vize' için çağrı yaptı
Dünya seyahat endüstrisinin iki devi Hilton Worldwide ve Marriott International Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda hükümetlere “akıllı vize” konusunda çağrı yaptı.

İki dev zincir oteller grubu, Davos'ta hükümetlere ortak çağrıda bulundular.Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hilton Worldwide Başkanı ve CEO’su Christopher J. Nassetta ''2012'de Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Organizasyonu’nun belirttiğine göre bir milyardan daha fazla insan sınırlarının dışına seyahat etti - küresel ticaret ve yeni işler için mükemmel bir tetikleyici. Dünya Ekonomik Forumu’nda ekonomik, sosyal, çevresel ve politik sorunlarla mücadele etmek üzere bulunuyoruz. Uluslararası seyahati desteklemek ve önünü açmak ekonomik büyüme ve iş olanağı yaratacaktır” dedi.

''Zeki hükümetler insanların seyahat etmesini ve iş yapmasını engelleyecek hususları kaldırma konusunda ellerinden geleni yapıyorlar çünkü uluslararası seyahat ve turizmin ticareti tetikleyici etkisini çok iyi biliyorlar” diyen Marriott International başkan ve CEO’su Arne Sorenson şöyle devam etti: ''Güvenliğin üst düzeyde olduğunun bilincinde olarak, burada Davos'taki liderleri ileri görüşlü olmaya çağırıyor ve birleşik pazarlarda seyahat halindeki yolcuların oluşturduğu bir dünyada bir sonraki 10 yıllık zaman sürecinde 2 milyarıncı dünya gezginini görmeyi umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

Nassetta ve Sorenson, ''Seyahati kolaylaştıran, ekonomileri güçlendiren ve dünya çapında iş olanakları sağlayan ileri görüşlü hükümetleri alkışlıyoruz. Özel sektörü ve Forum liderlerini gelişimin devamı ve küresel vize ve giriş politikalarının eklenmesi ve ürünlerin serbest bir şekilde dolaşımını, servislerin ve insanların serbest dolaşımını sağlayacak güçlü ortaklar olarak görüyoruz'' dediler.

www.ulasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim