• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

İkinci el otomobil cazibesini yitirmiyor

İkinci el otomobil cazibesini yitirmiyor
Otomobil firmalarının yılbaşı öncesi kampanyalarına rağmen ikinci el otomobil piyasası cazibesini yitirmiyor.

İKİNCİ EL OTO CAZİBESİNİ YİTİRMİYOR

Otomobil firmalarının yılbaşı öncesi kampanyalarına rağmen ikinci el otomobil piyasası cazibesini yitirmiyor.

Ekonomideki istikrarın sürmesiyle birlikte ikinci el piyasasının her zaman hareketli olacağını belirten Bursa İkinci El Oto Galericileri Çarşısı (Oto-Koop) Başkanı Sebahattin Seyit, yılbaşı öncesi ikinci el otomobil piyasasının cazibesini yitirmeyeceğini söyledi.

Sıfır araçlarda uygulanan indirimler ve değişik kampanyalar vatandaşların ilgisini çekerken, elinde kullanılmış araç olanlar oto pazarlarının yolunu tutmasını sağlıyor. Yüzlerce vatandaş, otomobil bayilerinin birinci elde yaptığı kampanyalı satışlarla canlanması ile ikinci el araçlarını oto pazarları veya galerilerde satmayı tercih ediyor.

Birikimi olan vatandaşlar, bütçesine göre her çeşit aracı otomotiv merkezi Bursa'daki oto galerileri ve oto pazarlarından bulabiliyor. Bursa İkinci El Oto Galericileri Çarşısı (Oto-Koop) Başkanı Sebahattin Seyit, ekonomideki istikrarın kendileri açısından büyük önem taşıdığını kaydetti. 12 Eylül'de yapılan referandum sonrası piyasanın hareketlendiğini, bu hareketliliğin yılbaşı öncesi de süreceğini belirten Seyit, "Bizim sektörde zaman zaman durgunluk yaşanır. Ancak şu anda piyasa hareketli. Kurban Bayramı öncesinde de araba almak isteyen vatandaşlarımız galerilerin yolunu tutuyor. Sıfır otomobiller cazip kampanya yapıyorlar ama parelelinde de ikinci el oto piyasası hareketleniyor" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim